Vier de feestdagen bij Van der Valk Hotel Delft A4

Komt u Vaderdag vieren bij Van der Valk Hotel Delft A4? Wat leuk!

 

Brunchen tijdens een feestdag

Iedere feestdag kunt u met familie en vrienden genieten van onze gezellige en uitgebreide brunch. We serveren allerlei heerlijke koude en warme gerechten, met voldoende keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. We sluiten de brunch af met een feestelijk dessertbuffet. 

De brunch tijdens feestdagen is inclusief onbeperkt koffie, thee, jus d'orange, fris, tapbier (Swinckels) en wijn (M-selection). Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven tijdens de brunch. We serveren heerlijke kindergerechten en zorgen ervoor dat onze jongste gasten zich niet hoeven te vervelen! 

Wij organiseren de brunch van 12.00 uur tot 14.30 uur bij Van der Valk Hotel Delft A4. Voor het diner bent u van harte welkom, wij adviseren u om te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kunt u onderaan deze pagina.

Prijzen Vaderdagbrunch*

Volwassenen: € 42,50 per persoon
Kinderen 4 t/m 12 jaar: € 21,25 per persoon
Kinderen 0 t/m 3 jaar: gratis 

Reserveren Vaderdagbrunch

Voor alle activiteiten geldt een beperkte beschikbaarheid en is reserveren noodzakelijk. Wilt u voor de brunch reserveren? Dit kan uitsluitend via ons online reserveringssysteem.

Selecteer de gewenste dag, het aantal gasten en de gewenste tijd en klik op 'zoek'. Het systeem laat u dan de beschikbaarheid zien waarna u kunt reserveren. Op deze manier is op ieder moment de actuele beschikbaarheid ‘live’ te zien.

Reserveren Vaderdagbrunch 18 juni '23 

 

*Belangrijk om te weten:
- De brunch wordt georganiseerd in ons restaurant VdV Dining
- Voor de brunch tijdens feestdagen is 100% aanbetaling vereist, u ontvangt hiervoor uiterlijk een week vooraf de feestdag een betaallink en verzoeken u deze uiterlijk 48 uur voor aankomst te hebben voldaan

Liever een heel weekend verblijven? Bekijk hier onze arrangementen

 

Diner á la carte

Tijdens feestdagen is ons restaurant in de avond geopend voor diner à la carte. Wij adviseren om tijdig uw tafel te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Reserveren voor uw diner 

Wij kijken uit naar uw komst!