Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hotel Delft A4

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Delft A4! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in ons prachtige hotel!

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Delft A4 met deze bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoek aan onze geweldige stad of ontdek leuke steden in de buurt als Den-Haag en Rotterdam. Met onze bestseller deal kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Hartje Winter Arrangement

Inclusief ontbijt en diner!

De winter is het pérfecte moment om uzelf even lekker te verwennen. Speciaal voor de koude winterdagen hebben wij het Hartje Winter arrangement samengesteld. Laat u ontzorgen en geniet van een 3-gangen keuzemenu en uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant. Of warm lekker op in onze hotelbar met een kopje warme Chocomel met slagroom.

Dit arrangement is speciaal samengesteld voor de échte shopliefhebbers. U heeft het namelijk voor het kiezen in welke stad u wilt gaan shoppen. Winkelen in Delft, Rotterdam of toch Den - Haag? Het kan allemaal! Ons hotel ligt namelijk op steenworp afstand van veel grote steden en met dit arrangement kunt u daarnaast twee nachten heerlijk overnachten in ons fijne hotel en geniet u van een heerlijk 3-gangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet!