Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Hotel Delft A4

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Delft A4! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in ons prachtige hotel!

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Hotel Delft A4 met deze bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoek aan onze geweldige stad of ontdek leuke steden in de buurt als Den-Haag en Rotterdam. Met onze bestseller deal kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Vrolijk Voorjaar arrangement

Inclusief ontbijt en diner!

Heeft u ook al lentekriebels? Dit voorjaar is namelijk het perfecte moment om er heerlijk op uit te gaan. Nu de bloemen weer in bloei staan, hebben wij het Vrolijk Voorjaar arrangement samengesteld. Laat u ontzorgen en geniet van een 3-gangen keuzemenu en een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant. De natuur rondom ons hotel is zeker de moeite waard om te verkennen, te voet of per fiets. Kom daarna lekker tot rust met een drankje op ons buitenterras!

Dit arrangement is speciaal samengesteld voor de échte shopliefhebbers. U heeft het namelijk voor het kiezen in welke stad u wilt gaan shoppen. Winkelen in Delft, Rotterdam of toch Den - Haag? Het kan allemaal! Ons hotel ligt namelijk op steenworp afstand van veel grote steden en met dit arrangement kunt u daarnaast twee nachten heerlijk overnachten in ons fijne hotel en geniet u van een heerlijk 3-gangen diner en een uitgebreid ontbijtbuffet!

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel Delft-A4! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.