op de planning

Evenementen in Delft

28 mei t/m 9 juni 2024

Delft Fringe Festival

Het Delft Fringe Festival laat jou als bezoeker kennismaken met opkomend talent. Meer dan 20 jonge creatievelingen in diverse kunstvormen - van dans, theater, cabaret tot muziek en nog veel meer - tonen hun werk op unieke plekken in Delft.

Deze locaties zijn mogelijk plekken die je nog nooit eerder hebt bezocht. Via het festival ontdek je de verborgen juweeltjes van de stad; van idyllische binnentuinen tot intieme woonkamers, en van historische monumenten tot verrassende garages.

21 t/m 23 juni 2024

Varend Corso Westland

Het Varend Corso Westland is een jaarlijks terugkerend evenement waar prachtige bloemen, fraaie planten en heerlijke groenten de show stelen. Dit unieke spektakel belooft een gezellige dag uit met familie of vrienden.

Het bloemencorso vaart vanuit het Westland langs Westland, Schipluiden, Vlaardingen, Maassluis en Delft. Drie dagen lang biedt het een betoverend schouwspel voor de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar naar het corso komen.

26 juli t/m 2 augustus 2024

Delft Chamber Musical Festival

Sinds 1997 is het Delft Chamber Music Festival wereldwijd bekend. Elke zomer brengt het festival de top van de klassieke muziek naar het historische Delft. Het evenement staat bekend om zijn hoogwaardige musici, gepassioneerde optredens en vernieuwende aanpak zonder de traditie te verliezen. 

Gemakkelijk en fijn

Overnachten in Delft

Hoe fijn is het om uw evenement te combineren met een fijne overnachting in Van der Valk Hotel Delft? Zo kan u genieten van uw evenement zonder na te hoeven denken over de lange terugreis. 's Ochtends kan u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet genieten. Een pérfecte start van de dag!