Bij Van der Valk Hotel Delft

Onze faciliteiten

Tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Delft kunt u gratis parkeren. We hebben voldoende parkeerplaatsen voor auto's en bussen. Er is ook de mogelijkheid om uw auto elektrisch op te laden, terwijl u in het hotel geniet van uw overnachting of diner in ons à la carte restaurant.

Fitness

Sporten

Uw gezondheid is belangrijk, ook tijdens uw verblijf. Voor ieder sportritme zijn er sportfaciliteiten aanwezig in onze fitnessruimte. 

In Hotel Delft kunt altijd gratis gebruik maken van het wifinetwerk, zo bent u altijd online. Ideaal om tijdens de lunch een leuke foto op social media te plaatsen, als u op uw hotelkamer op zoek bent naar een route of leuke activiteit in de omgeving of tijdens een vergadering met collega's in het hotel.

Ontdek de omgeving

Fiets huren

Ontdek de bruisende omgeving van het hotel per fiets! Bij ons kunt u echte Van der Valk fietsen huren van hoge kwaliteit en met meerdere versnellingen. Fiets hiermee door polderlandschappen, naar het strand of de stad. U kunt een fiets met versnelling huren bij de receptie voor slechts € 18 per dag.

ETEN & DRINKEN

Room service

Op zoek naar een hotel met roomservice zodat u lekker kunt blijven luieren op de kamer of samen kunt genieten van een diner? Dan zit u hier goed. U kunt het gemak bestellen van maandag tot en met zondag. Natuurlijk kunt u ook plaatsnemen in ons restaurant of in onze gezellige hotelbar. 

Maak uw verblijf extra speciaal door één van de onderstaande items op voorhand te reserveren. Wij zorgen dat uw gewenste extra voor u klaar staat bij aankomst, zodat u volledig wordt ontzorgd. 

Denk aan een extra attentie voor uw geliefde voor een verjaardag of een romantisch nachtje weg. Al uw verzoekjes, organiseert ons receptie team graag!