FITNESS IN HET HOTEL

Uw gezondheid is belangrijk. Ook tijdens uw verblijf in Van der Valk Hotel Delft kunt u aan uw gezondheid blijven werken. U kunt gratis gebruik maken van de fitness in ons hotel. Voor ieder sportritme zijn er wel sportfaciliteiten aanwezig. Begin de ochtend dus met een goede workout of blaas wat stoom af na een lange dag vol vergaderingen.

Hotel fitness

De fitness van het hotel is ingericht met de nieuwste fitnessapparatuur en uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw workout. Ga voor een cardiotraining op één van de hardloopbanden of ga een stukje fietsen om de spieren los te maken. Wilt u werken aan uw kracht en sterker worden? Dan kunt u gebruik maken van de verschillende krachtapparaten in onze hotel fitness, zoals dumbells en halterstangen. Ook als u liever rustig aan doet en een yogasessie of wat stretchoefeningen wilt doen, dan zijn er ook yogamatten aanwezig.

Services

Naast een kleedruimte en toilet kunt u gebruik maken van onze handdoeken service. Handig voor als u uw handdoek vergeten bent bijvoorbeeld. Daarnaast heeft u vanuit onze fitness direct toegang tot onze unieke daktuin, waar u na uw sportsessie een verfrissend hapje of drankje kunt doen en even tot rust kunt komen. Zeker met mooi weer is het hier genieten.

We hebben alles in onze gratis fitness wat u nodig heeft om te werken aan uw gezondheid.