ROOMSERVICE

COMING SOON

Op zoek naar een hotel met roomservice zodat u lekker kunt blijven luieren op de kamer of samen kunt genieten van een diner? Dan zit u hier goed. Ideaal voor uitslapers die ’s ochtends na de hotelovernachting net even wat langer willen blijven liggen of voor koppels die samen gezellig van een borrelhapje genieten op de kamer.

Met de roomservice van het Van der Valk Hotel Delft kan het. Geniet van een ontbijtje op bed en profiteer net even wat langer van de kamer. Ook wanneer u op zoek bent naar iets kleins zoals een hapje/drankje of een fles wijn op de kamer, dan kunnen wij dat voor u regelen. Alles is bespreekbaar.

Roomservice bestellen

U regelt het met gemak in de webshop via uw smartphone of u kunt uw bestelling doorgeven aan de receptie via de telefoon. Tegen een kleine vergoeding leveren we de gerechten bij u op de kamer af. U kunt de ontbijt roomservice bestellen van maandag tot en met vrijdag van 06:30 uur tot 10:30 uur en op zaterdag en zondag van 07:00 uur tot 10:30 uur. Lunch en diner kunnen besteld worden van maandag tot en met zondag van 12:00 uur tot 21:30 uur.

Restaurants

We bieden als hotel natuurlijk niet alleen roomservice aan, u kunt ook een lekker hapje komen eten bij ons à la carte restaurant of gezellig een drankje komen doen in onze hotelbar. Op een lekkere zomeravond kunt u ook plaatsnemen op één van onze groene en unieke daktuinen met uitzicht en een lekker drankje.