Genieten bij Van der Valk Hotel Delft A4

Ontdek ons restaurant

Our trendy hotelbar

Hotelbar Bloom

Het eerst wat u ziet in de lobby is een zitgelegenheid waar u een heerlijk vers gezet kopje koffie/thee kunt nuttigen, dit sluit aan bij de prachtig ingerichte hotelbar Bloom met buitenterras. Bar Bloom heeft een lounge zitgedeelte waar u ook kunt dineren of alleen voor een lekker drankje en/of cocktail terecht kunt.

In ons à la carte restaurant geniet u de hele dag door van culinaire creaties. Start de dag met een uitgebreid ontbijt, de geur van versgebakken croissants komt u al tegemoet! Wanneer de avond valt geniet u in ons restaurant van een moderne keuken, waar de Van der Valk klassiekers uiteraard niet ontbreken. Neem plaats aan de chefs tafel voor een smaakvolle beleving of ga voor private dining met uw gezelschap.

Relax en geniet van het uitzicht

Daktuin

Vanuit diverse hotelkamers en meetingzalen heeft u directe toegang tot ons daktuin. Deze daktuin bestaat uit een terras gedeelte dat voorzien is van mos sedum en veel planten wat een prettige omgeving creërt voor heerlijk drankje op hapje. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich deze daktuinen, waar u plaats kunt nemen voor een verfrissend drankje en/of hapje. Dus kom ontspannen en geniet van het uitzicht in één van onze daktuinen!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten