Genieten bij Van der Valk Hotel Delft A4

Ontdek ons restaurant

In ons à la carte restaurant geniet u de hele dag door van culinaire creaties. Start de dag met een uitgebreid ontbijt, de geur van versgebakken croissants komt u al tegemoet! Wanneer de avond valt geniet u in ons restaurant van een moderne keuken, waar de Van der Valk klassiekers uiteraard niet ontbreken. 

Restaurant VdV is dagelijks geopend, klik hier om uw tafel te reserveren.

Wij kijken uit naar komst!
 
 

Our trendy hotelbar

VdV Hotelbar

Het eerst wat u ziet in de lobby is een zitgelegenheid waar u een heerlijk vers gezet kopje koffie/thee kunt nuttigen, dit sluit aan bij de prachtig ingerichte VdV Hotelbar met buitenterras. De VdV Hotelbar heeft een lounge zitgedeelte waar u ook kunt dineren of alleen voor een lekker drankje en/of cocktail terecht kunt.

VdV Hotelbar is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur tot 24.00 uur.

Relax en geniet van het uitzicht

Daktuin (coming soon)

Vanuit diverse hotelkamers en meetingzalen heeft u directe toegang tot onze daktuin. Deze daktuin bestaat uit een terras gedeelte dat voorzien is van mos sedum en veel planten wat een prettige omgeving creëert. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich deze daktuinen, waar u plaats kunt nemen voor een verfrissend drankje en/of hapje. Dus kom ontspannen en geniet van het uitzicht in één van onze daktuinen!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten