Waardig afscheid nemen

Na het overlijden van een dierbare lijkt de wereld even stil te staan. Hoewel de aanleiding van de bijeenkomst treurig is, kan een prettig geregelde condoleance veel zorgen wegnemen. Na een overlijden komt er veel op u als nabestaanden af. Bij Hotel Delft A4 kunt u terecht voor de condoleance, maar ook de afscheidsdienst zelf kan in het hotel worden verzorgd met als uitgangspunt: een passend en persoonlijk afscheid met respect voor de overledene en nabestaanden. Wij ontzorgen u graag. 

Mogelijkheden

Van der Valk Hotel Delft A4 beschikt over elf stijlvolle ruimtes welke volledig zijn uitgerust met moderne audiovisuele middelen. Onze ruimtes varieren in oppervlakte waardoor wij praktisch voor ieder gezelschap een passende ruimte kunnen bieden, onze maximale capaciteit betreft 400 personen. Geheel op basis van uw wensen kunnen we de ruimte gepast aankleden. De zalen zijn voorzien van airconditioning en natuurlijk daglicht, echter kunnen we de zalen ook volledig verduisterend maken. Alle gasten kunnen kosteloos gebruik maken van het parkeerterrein 

Bij ons kunt u in alle rust en privacy bijeenkomen om te herdenken. Het samenzijn kan op verschillende manieren worden ingevuld. Ingetogen met koffie en thee, een diner met familie of liever een borrel om herinneringen op te halen. Samen met u zorgen wij voor een passende condoleance.

Onderstaand vindt u onze condoleance brochure. 

Condoleance mogelijkheden

Meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen, een reservering te maken of een offerte aan te vragen? Neem dan contact op met onze event professionals via sales@hoteldelft.com of via telefoonnummer 015 - 820 06 66.