Lazy Sunday Brunch

Eerst lekker uitslapen en vervolgens kunt u genieten van allerlei overheerlijke gerechten tijdens de zondagsbrunch.

Iedere zondag presenteren wij een heerlijke Lazy Sunday Brunch in ons à la carte restaurant VdV Dining van 12.00u tot ca. 14.30u. Vanaf 11.45u bent u van harte welkom in ons hotel, om 12.00u openen wij de deuren en gaan start de brunch direct. Wij kijken uit naar uw komst!

Voor het diner bent u ook van harte welkom, wij adviseren u om te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kunt u onderaan deze pagina.

Verschillende warme en koude specialiteiten worden gepresenteerd in onze open keuken, waar onze koks heerlijke gerechten à la minute voor u bereiden. Ter afsluiting van de brunch wacht u nog een uitgebreid dessertbuffet. Ook aan onze kleinste gasten wordt gedacht en serveren hiervoor heerlijke kindergerechten op het buffet en bij een klein aantal kinderen, maken we graag iets à la minute klaar naar wens. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders dat ook!

De Lazy Sunday Brunch is inclusief onbeperkt koffie, thee, diverse vruchtensappen en melk. Overige dranken kunt u na afloop afrekenen.

  • Prijs volwassenen: € 38,50 p.p.*
  • Kinderen 3 t/m 11 jaar: € 19,25 p.p.
  • Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis

Inclusief onbeperkt koffie, thee, diverse vruchtensappen en melk.

Lazy Sunday Brunch reserveren

Vanaf 11.45u bent u van harte welkom in ons hotel, om 12.00u openen wij de deuren en start de brunch direct. Wij kijken uit naar uw komst!

*Reserveren kan uitsluitend online, zodat wij altijd real-time beschikbaarheid hebben voor u. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aankomst.

Indien u met meer dan 18 gasten wenst te brunchen, dan kan dit uitsluitend op meer dan één tafel. Uiteraard doen wij onze uiterste best om uw tafels zo dicht mogelijk bij elkaar te positioneren, helaas kunnen wij dit niet garanderen.

Wanneer wij te weinig aanmeldingen hebben voor de Lazy Sunday Brunch, serveren wij een shared brunch bij u aan tafel. Diverse heerlijke gerechtjes, voor ieder wat wils. Zeer uitgebreid en u wordt uitgebreid bediend aan tafel.