Menukaart

Geniet van lunch of diner

Lunch of diner, een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle restaurant VdV Dining. Altijd een culinair hoogstandje om van te genieten.

À la carte menukaart

Special kaart 

Heerlijke wisselende gerechten en altijd ingespeeld op het seizoen. Denk maar aan asperges, aardbeien, wild, mosselen etc. Deze menukaart is niet online te vinden, maar altijd een verrassing als u bij ons op locatie bent. Zeker weten de moeite waard!

Shared Lunch of Diner

De gezelligste manier van gezamelijk lunchen of dineren is ons shared concept. Gedurende uw tijd aan tafel serveren wij op verschillende momenten heerlijk uiteenlopende gerechtjes. Al deze gerechtjes plaatsen wij op het midden van de tafel, zodat iedereen aan tafel met elkaar kan delen. Wat kunt u zoal verwachten? Loaded Nacho’s I Sticky ribs I Gyoza I Calamaris I Ossenhaas puntjes I Gamba pill pill I Edamame I Yakitori I Parmaham I Brood met smeersels I Italian fries I Zoete aardappel friet I Mini Tom ka kai soepje à € 47,50 p.p.

Shared dining is uitsluitend te reserveren vanaf 10 personen via onze afdeling Meeting & Events.

Reserveer Shared

Kinderkaart 
Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom in ons restaurant! Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes.

Daarnaast hebben we ook kindvriendelijke voorzieningen, zoals een kindertoilet, om het bezoek voor gezinnen zo comfortabel mogelijk te maken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in de menukaart.

Timo Toekan Menu

Tafel reservering
Heeft u iets lekkers gevonden op één van onze menukaarten? Reserveer direct hier uw tafel!