Menukaart

Onze menukaarten

Reguliere menukaart 
Lunch of diner, een smakelijke maaltijd is een pré in ons sfeervolle restaurant VdV Dining. Altijd een culinair hoogstandje om van te genieten.

Menukaart

Seizoenskaart 
Wij werken momenteel aan een nieuwe culinaire seizoenskaart. Binnenkort komt deze online. 

Shared Lunch of Diner

De gezelligste manier van gezamelijk lunchen of dineren is ons shared concept. Gedurende uw tijd aan tafel serveren wij op verschillende momenten heerlijk uiteenlopende gerechtjes. Al deze gerechtjes plaatsen wij op het midden van de tafel, zodat iedereen aan tafel met elkaar kan delen. Wat kunt u zoal verwachten? Loaded Nacho’s I Sticky ribs I Gyoza I Calamaris I Ossenhaas puntjes I Gamba pill pill I Edamame I Yakitori I Parmaham I Brood met smeersels I Italian fries I Zoete aardappel friet I Mini Tom ka kai soepje à € 47,50 p.p.

Shared dining is uitsluitend te reserveren vanaf 10 personen via onze afdeling Meeting & Events.

Reserveer Shared

Kinderkaart 
Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom in ons restaurant! Speciaal voor onze jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke en verantwoorde gerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's.

Daarnaast hebben we ook kindvriendelijke voorzieningen, zoals een kindertoilet, om het bezoek voor gezinnen zo comfortabel mogelijk te maken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje in de Wereldeters menukaart.

Wereldeters menukaart

Tafel reservering
Heeft u iets lekkers gevonden op één van onze menukaarten? Reserveer direct hier uw tafel!