Ontdek onze prachtige VdV Hotelbar

Welkom in de VdV Hotelbar. Van koffie tot cocktail. Start de dag met een vers kopje koffie en een heerlijk ontbijtgerechtje van onze hotelbarkaart. Of ga voor een gebakje van onze lokale bakker. Lekker lunchen, borrelen en dineren doe je hier uiteraard ook. 

Het interieur geeft een knipoog naar de omgeving

Dompel je onder in het prachtige interieur van VdV Hotelbar. Dit is een knipoog naar het mooie groene Midden-Delfland waar de natuur centraal staat, de natuur halen wij conceptmatig terug naar onze Hotelbar.

Doe een dansje in de VdV Hotelbar

We serveren heerlijke wijnen per glas en in de late uurtjes kunt u een dansje doen in de VdV Hotelbar en maken we graag een mooie cocktail voor u. Hou onze agenda in de gaten voor special-evenings. In de weekenden zal er regelmatig live-muziek of een DJ spelen, dus vraag gerust een plaatje aan.

De leukste bar van Delft

Wat maakt VdV Hotelbar de leukste bar van Delft? Met een wisseltap, een prachtige wijnkaart en een mooi assortiment aan verfrissende cocktails zult u zich kostelijk een middag/avond vermaken vermaken. Heeft u meer behoefte aan een heerlijk warm kopje koffie/thee of sapje? Ook dit is mogelijk in de Hotelbar. Naast de seizoensgerichte menukaart, huiselijke sfeer en unieke service zorgt de VdV Hotelbar voor een unieke ervaring. Het is de ultieme hotspot in Delft om samen met uw gezelschap een middag te spenderen en de omgeving te verkennen. Huur een fiets, boek een spontane overnachting en laat u inspireren door het Midden Delfland. Kom de Van der Valk Hotelbar ontdekken! 

Openingstijden:

Dagelijks geopend van 9:00 uur tot 24:00 uur