Ontdek onze prachtige VdV Hotelbar

Welkom in de VdV Hotelbar. Van koffie tot cocktail. Start de dag met een vers kopje koffie en een heerlijk ontbijtgerechtje. Of ga voor een gebakje van onze lokale bakker. Lekker lunchen, borrelen en dineren doe je hier uiteraard ook. 

Doe een dansje in de VdV Hotelbar

We serveren heerlijke wijnen per glas en in de late uurtjes kunt u een dansje doen in de VdV Hotelbar en maken we graag een mooie cocktail voor u. Hou onze agenda in de gaten voor special-evenings. In de weekenden zal er regelmatig live-muziek of een DJ spelen, dus vraag gerust een plaatje aan.

Agenda

De leukste bar van Delft

Wat maakt VdV Hotelbar de leukste bar van Delft en omgeving? Met een wisseltap, een prachtige wijnkaart en een mooi assortiment aan verfrissende cocktails zult u zich kostelijk een middag/avond vermaken. Heeft u meer behoefte aan een heerlijk warm kopje koffie/thee of sapje? Ook dit is mogelijk in de Hotelbar. Naast de seizoensgerichte menukaart, huiselijke sfeer en unieke service zorgt de VdV Hotelbar voor een ontspannen ervaring. Het is de nieuwe hotspot in Delft om samen met uw gezelschap een middag te spenderen en de omgeving te verkennen. Huur een fiets, boek een spontane overnachting en laat u inspireren door het groene Midden Delfland. Kom de VdV Hotelbar ontdekken! 

Openingstijden:

Dagelijks geopend van 9:00 uur tot 24:00 uur

De menukaart bekijk je alvast .