Gratis parkeren

Wanneer u bij Van der Valk Hotel Delft verblijft, kunt u gratis parkeren op onze grote parkeerplaats. Met 360 parkeerplaatsen heeft u genoeg ruimte om uw auto veilig en gratis te parkeren en te genieten van ons mooie hotel en natuurlijk alles wat Delft te bieden heeft. Ook als u komt eten in ons à la carte restaurant of een drankje komt drinken in onze hotelbar bent u van harte welkom en parkeren is altijd gratis.

Ook aan elk voertuig is gedacht, er is ruimte voor bussen op onze gratis parkeerplaats en natuurlijk zijn er voldoende elektrische oplaadpunten. Uw auto is dus zo opgeladen terwijl u geniet bij Van der Valk Hotel Delft A4.

COMING SOON

Neemt u uw fietsen mee? Dan kunt u ze (in de toekomst) gratis stallen in onze fietsenstalling. In 15 minuten bent u in het centrum van Delft en kunt u gratis parkeren in onze parkeergarage. Zo bespaart u geld om leuke dingen te doen tijdens uw verblijf.

Route naar het Van der Valk Hotel Delft A4

Hieronder kunt u gemakkelijk uw route naar ons hotel plannen. Het hotel ligt aan de Peuldreef 3 in Den Hoorn, vlak bij de A4 en dicht bij het centrum van Delft.