Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Feesten bij Hotel Delft A4

Borrel, receptie, diner, feest

Van een verjaardagsfeest, receptie, jubileum, een uitgebreid diner tot sfeervolle aangeklede borrel; ons mooie, gloednieuwe hotel beschikt over sfeervolle zalen met moderne faciliteiten en luxe uitstraling en heeft de ideale locatie voor uw feest.

Bij ons is ‘the sky the limit’.

Trouwen bij Hotel Delft A4

I DO!

Bij Hotel Delft A4, een officiële trouwlocatie, beloven wij een onvergetelijke setting voor uw bruiloft. Van intieme ceremonies tot grandioze feesten, onze sfeervolle locatie vormt het perfecte decor voor uw speciale dag. Laat ons elk detail verzorgen, zodat u zich kunt focussen op het vieren van uw liefde.

Kies voor een betoverende ervaring bij Hotel Delft A4, waar dromen werkelijkheid worden.

Waardig afscheid bij Hotel Delft A4

Waardig afscheid

Na het overlijden van een dierbare lijkt de wereld even stil te staan. Hoewel de aanleiding van de bijeenkomst treurig is, kan een prettig geregelde condoleance veel zorgen wegnemen. Na een overlijden komt er veel op u als nabestaanden af. Bij Hotel Delft A4 kunt u terecht voor de condoleance, maar ook de afscheidsdienst zelf kan in het hotel worden verzorgd met als uitgangspunt: een passend en persoonlijk afscheid met respect voor de overledene en nabestaanden.

Wij ontzorgen u graag.