Bent u klaar voor een onvergetelijk feest?

Van een verjaardagsfeest, een uitgebreid diner tot sfeervolle aangeklede borrel; ons mooie, gloednieuwe hotel beschikt over sfeervolle zalen met moderne faciliteiten en luxe uitstraling en heeft de ideale locatie voor uw feest. Bij ons is ‘the sky the limit’.

Aandacht voor uw feest of bijeenkomst kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. De Meeting & Events professionals bij Van der Valk Hotel Delft A4 zijn een specialist in het organiseren van een onvergetelijke herinnering. Natuurlijk kunnen u en uw gasten ook bij ons blijven overnachten in één van de 142 luxe kamers of suites.

De kers op de appelmoes is de complete verzorgde catering die u uit handen geeft. Van een borrelhapje tot een luxueus buffet of diner. Kortom u hoeft alleen nog maar te genieten.

Wij bieden u graag:

  • Kosteloos parkeren
  • Kosteloos draadloos internet
  • Directe toegang tot de daktuin voor alle gasten
  • Alle faciliteiten onder één dak georganiseerd

We helpen u graag om uw gelegenheid geheel naar uw wensen samen te stellen. Wij nodigen u uit om eens langs te komen zodat u onze gastvrijheid kunt ervaren. Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt ons Meeting & Events team zo spoedig mogelijk contact met u op.