Culinair genieten

Restaurant Rijswijk

Op avontuur in de omgeving van Delft? Sla Rijswijk niet over! Van schilderachtige parken tot bruisende evenementen, hier vindt u altijd iets nieuws om te ontdekken. Dat alles in minder dan 10 minuten rijden vanaf Hotel Delft, waar u na een fijne dag kunt aanschuiven in ons gezellige restaurant.

Restaurant Rijswijk

À la carte restaurant

Ons à la carte restaurant biedt een culinaire ervaring voor zowel hotelgasten van Van der Valk Hotel Delft als bezoekers uit Rijswijk en omgeving. Wanneer u in Rijswijk woont of daar een dagje uit bent en gezellig uit eten wilt in de buurt, dan is Hotel Delft de perfecte locatie.

Trendy hotelbar

Hapje en drankje

Heeft u zin in een uitstapje naar Rijswijk of omgeving? Dan is het hotel de ideale uitvalsbasis. Kom na een gezellig dagje uit in de omgeving tot rust in onze trendy hotelbar en sluit hier de dag af met een hapje en drankje, in een prachtige setting waar de natuur centraal staat.

Lunchen omgeving Rijswijk

Gezellig lunchen

Op zoek naar een gezellige plek voor de lunch in Rijswijk? Ons restaurant presenteert een uitgebreide lunchkaart met verrukkelijke gerechten, met zorgvuldige bereiding. Of u nu komt voor een snelle hap of een gezellige lunch met vrienden of collega's, wij transformeren uw lunch tot een culinaire belevenis.

Rondom Hotel Delft is genoeg te doen, te ontdekken en beleven. Vanzelfsprekend kunt u een dagje uit in Delft, maar ook steden als Rotterdam of Den Haag zijn de ideale locaties voor een gezellig dagje uit. Bij mooi weer strijkt u neer op een van de stranden in de buurt of duik de natuur in de directe omgeving van het hotel.