Culinair genieten

Restaurant Westland

Op zoek naar een verfijnd restaurant in het Westland? Kom dan culinair genieten bij Van der Valk Hotel Delft A4, het restaurant is gelegen aan de rand van het Westland en u kunt gratis bij ons parkeren. Het hotel is gemakkelijk te bereiken vanuit plaatsen als Naaldwijk, ‘s-Gravenzande of Poeldijk. Binnen 20 minuten vanuit het Westland kunt u al aanschuiven in het restaurant van Van der Valk Hotel Delft A4. Ontdek ons restaurant & laat u culinair verrassen door onze enthousiaste chefs!

Uit eten Westland

À la carte diner

Uit eten in het Westland doet u het beste bij Hotel Delft. Wanneer u een gezellige avond uit eten wilt, kunt u terecht bij ons hotel voor een heerlijk à la carte diner met bekende en verrassende gerechten, die onze enthousiaste chefs voor u bereiden. Als u een restaurant in Naaldwijk, ‘s-Gravenzande of Poeldijk zoekt is Hotel Delft een ideale bestemming

Lunchen Westland

Gezellig lunchen

Op zoek naar een gezellige locatie om te lunchen in het Westland? Ons restaurant biedt een uitgebreide lunchkaart vol met heerlijke gerechten die met zorg zijn bereid. Of u nu komt voor een snelle hap of voor een gezellige lunch met vrienden of collega’s, wij maken zelfs van uw lunch een culinair hoogstandje.

Trendy hotelbar

Borrelen

Komt u vanuit het Westland en heeft u zin in een dagje Delft? Breng dan na afloop ook zeker eens een bezoek aan de trendy hotelbar Van der Valk Hotel Delft. In onze hotelbar geniet u van een hapje en drankje in een prachtige setting waar de natuur centraal staat. Zien we u snel?

Rondom Hotel Delft is genoeg te doen, te ontdekken en beleven. Vanzelfsprekend kunt u een dagje uit in Delft, maar vanuit het hotel wandelt of fietst u ook zo het natuurgebied Midden-Delfland in. Bij mooi weer strijkt u neer op een van de stranden in de buurt of gaat u er gezellig op uit in omliggende steden als Rotterdam en Den Haag.