Toeristische informatie

Ontdek de prachtige historische stad Delft!

Ga de stad in

Bezoek Delft

Ontdek de binnenstad en bezoek de bezienswaardigheden van Delft, waaronder het stadhuis en natuurlijk het prachtige Delfts blauw! Op nog geen 15 minuten afstand van Van der Valk Hotel Delft bevindt zich al het stadhuis, u kunt het bijna zien vanaf uw hotelkamer! 

Ga de stad in

Bezoek Den Haag

Om de hoek van Delft, vind je Den Haag. Een gezellige stad om kunst en cultuur te ontdekken zoals Madurodam, eindeloos te shoppen in bijvoorbeeld de Spuistraat of om gezellig op een terras neer te strijken. Ook het strand van Scheveningen is niet ver weg. Perfect voor een dagje uit dus!

Ga de stad in

Bezoek Rotterdam

Bezoek de bruisende havenstad Rotterdam en ontdek de stad van grote hoogte tijdens een bezoek aan de Euromast. Met tientallen musea en attracties, zoals Diergaarde Blijdorp en honderden winkels is vervelen hier geen optie. Kom na het dagje uit weer in ons restaurant nagenieten.

Heerlijk dagje aan zee

Stranden in de omgeving Delft

Zin in een dagje strand tijdens uw verblijf in Hotel Delft? Er zijn verschillende stranden in de buurt van Delft zoals Scheveningen, Hoek van Holland en Kijkduin. Op de stranden zijn diverse strandtentjes waar u heerlijk kunt genieten van eten en drinken met uitzicht op zee. 

Ontdek de bloemenstreek

Keukenhof

Een bezoekje brengen aan de Keukenhof? Het bollenseizoen staat namelijk weer voor de deur. Combineer uw bezoek aan de Keukenhof met een hotelovernachting bij Van der Valk Hotel Delft-A4! Met 30 minuten rijden bent u in de prachtige omgeving van Lisse, waar de tulpen in volle bloei staan. Geniet van het adembenemende kasteel in de Keukenhof en geniet van de Nederlandse cultuur. 

Ontdek de omgeving

Fietsen omgeving Delft

Liever fietsend de omgeving verkennen dan wandelend? Dat is natuurlijk ook een optie. Bij Van der Valk Hotel Delft A4 verhuren we fietsen voor maar € 15 per dag. Fiets de Hollandse polderlandschappen in of naar het centrum van Delft of Den Haag of maak op een mooie dag een fietstocht naar het strand.

Lekker naar buiten

Ga de natuur in

Ontdek wandelend of met uw gehuurde fiets het natuurgebied Midden-Delfland. Gelegen tussen Delft en Rotterdam vindt u een ware oase van oude polderlandschappen met mooie wandel- en fietsroutes. Dé plek om even het drukke stadsleven te ontvluchten en te genieten van de rust en stilte.

Lekker naar buiten

Ga het water op

In de omgeving van het hotel zijn er veel vaarmogelijkheden en wateractiviteiten te vinden. Ideaal om de omgeving van Delft dus eens vanaf het water te verkennen. Huur een bootje, ga mee met een boottocht in het Midden-Delfland of ga op een mooie dag eens kajakken of suppen in de polder.

Ontdek de omgeving

Wandelen omgeving Delft

Ga er lekker op uit tijdens een wandeling door de Delft! Wandel de Keramiek route en leer meer over het bekende Delfts Blauw of wandel de Oranje Route en ontdek de historie van Delft. Liever de natuur in? Ook dat kan, vanuit het hotel of het stadshart wandelt u zo het natuurgebied Midden-Delfland in.