Workshop 'Moodboard Magic'

Begin 2024 organiseert mixed media kunstenares YvonJane van Leeuwen bij Van der Valk Hotel Delft A4 eenv volledig verzorgd mixed media kunst workshop weekend. 

Door middel van het maken van een persoonlijk kunst moodboard verwelkom jij het nieuwe jaar 2024 met jouw mooiste intenties, dromen en wensen. Mixed media wil zeggen: met diverse middelen en technieken door elkaar. YvonJane begeleid je stap voor stap. Met als resultaat een prachtig persoonlijk kunstwerk. Het moodboard wordt een combinatie van mixed media art, mindfulness en spiritualiteit. Aan het einde van het weekend zal YvonJane jouw moodboard interpreteren en ‘lezen’. Zo ga jij met veel energie, geïnspireerd, en prachtige inzichten naar huis. Een betere start van 2024 is er niet!

Het gehele weekend word je volledig verzorgd en in de watten gelegd door het gloednieuwe luxe viersterrenhotel Van der Valk Delft. Op zaterdag en zondag zal het hotel heerlijke lunches in hun prachtige en gastvrije restaurant verzorgen. Tussendoor staan er drankjes en versnaperingen tot je beschikking. 

Om dit weekend van luxe, rust en creativiteit helemaal compleet te maken, geeft het hotel speciaal aan elke deelnemer aan de workshop een enorme korting op een overnachting. Het zal je aan niks ontbreken. Het hele weekend is echt een cadeau aan jezelf!

𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 '𝗠𝗼𝗼𝗱𝗯𝗼𝗮𝗿𝗱 𝗠𝗮𝗴𝗶𝗰'

  • Vrijdagavond 19.00 - 22.00. Introductie en pre-creatie. 
  • Zaterdag 10.00 - 17.30. Creatie.
  • Zondag 10.00 - 17.30. Creatie en reading. 
  • Locatie: Van der Valk Hotel Delft A4
  • Maximaal 6 deelnemers.
  • Speciale introductieprijs: €595,- 

Inclusief lunches, versnaperingen, alle materialen en de reading.

Optie voor het boeken van een kamer: een kamer kost speciaal voor jou als deelnemer €105,- per nacht, inclusief ontbijt, op basis van 1 persoon, exclusief toeristenbelasting. Mocht je iemand willen meenemen, dan betaal je alleen een extra ontbijt á €17,50 plus toeristenbelasting.

 

𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻

U kunt zich aanmelden via: welcome@yvonjane.com

De exacte datum wordt in overleg met de deelnemers bepaald. 

Ook voor meer informatie over de workshop, mail a.u.b. naar: welcome@yvonjane.com. Voor meer informatie over YvonJane, neem een kijkje op: www.instagram.com/yvonjaneart