Bollenstreek

Beleef de omgeving van de Keukenhof

Beleef de Keukenhof

Activiteiten in de Keukenhof

Bezoek het bekendste bloemenpark van Nederland: de Keukenhof! Met meer dan 7 miljoen krokussen, tulpen, lelies en hyacinten in volle bloei biedt de Keukenhof een onvergetelijke ervaring. Vanaf Van der Valk Hotel Delft-A4 bent u binnen een half uur op locatie en kunt u genieten van deze Nederlandse cultuur! 

Beleef de Keukenhof

Kasteel de Keukenhof

Bezoek het historische Kasteel de Keukenhof. Dit landgoed van 240 hectare grond biedt diverse activiteiten voor jong en oud. Geniet van een rondleiding vol geschiedenis of ga eropuit en wandel over het prachtige landgoed. Er valt genoeg te beleven!

Beleef de Bollenstreek

Bollenstreek

In de Bollenstreek is van alles te beleven! Dit gebied in West-Nederland is perfect voor een weekendje weg. Breng een bezoekje aan de Keukenhof, fiets door de omgeving of bezoek een van de velen evenementen in de omgeving. Combineer dit uitje met een heerlijke overnachting bij Van der Valk Hotel Delft. 

Beleef de Bollenstreek

Bloemencorso en tulpenroute

Naast een bezoek aan de Keukenhof en Kasteel de Keukenhof valt er nog meer te beleven in de Bollenstreek. Neem een kijkje bij het jaarlijkse bloemencorso waar je prachtig versierde praalwagens kunt bewonderen. Of volg de Tulpen Route en leer alles over de verschillende bloemen. 

Beleef de Bollenstreek

Pasen in de Bollenstreek

Er even tussenuit tijdens Pasen? Dit kan bij Van der Valk Hotel Delft-A4. Kies voor het Paasarrangement waarbij u een heerlijke hotelovernachting krijgt inclusief uitgebreid ontbijt en een heerlijk diner. Combineer uw bezoek aan ons met een bezoek aan de Keukenhof! Ons hotel ligt namelijk op de ideale locatie waar je zo naar de Keukenhof toerijd en geniet van de rijke geschiedenis en de prachtige tulpenvelden.