Beleef de Keukenhof

De Keukenhof is sinds 1949 een van de bekendste bloemenparken van Nederland! Het park ligt gevestigd op het landgoed van Kasteel Keukenhof. Vanaf 21 Maart tot en met 12 Mei is de Keukenhof weer dagelijks geopend. Het perfecte moment om er lekker tussenuit te gaan en de Nederlandse cultuur te ontdekken. De Keukenhof trek jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers vanuit verschillende delen van de wereld. Er staan maar liefst 7 miljoen krokussen, tulpen, lelies en hyacinten in volle bloei. Voor een unieke ervaring is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de tulpenvelden.

Activiteiten in de Keukenhof

Er zijn veel verschillende activiteiten te beleven, waaronder het maken van een prachtige wandeling door het bloemenpark. Wist u dat u bij de Keukenhof een speciale Gerrit van der Valk Tulp kunt spotten? Ook kunt u op een fluisterbootje stappen en een unieke vaart langs de tulpenvelden maken. Een ultieme Hollandse experience? Pak na uw bezoek aan de Keukenhof de fiets en maak een fietstocht langs de tulpenvelden in de Bollenstreek.

Bloemenshows

Naast deze actieve activiteiten kunt u genieten van diverse bloemenshows. Diverse bloemenkwekers komen bijeen en tonen een groot scala aan prachtige bloemen en planten in alle kleuren en vormen. De bloemen zijn uiteraard van top kwaliteit.  De bloemenshows vindt u op een van de velen Koninklijke paviljoenen in het park.

Koninklijke paviljoenen

De Paviljoenen bij de Keukenhof zijn vernoemd naar het Nederlandse Koningshuis: Oranje Nassau Paviljoen, Willem Alexander Paviljoen, Wilhelmina Paviljoen, Juliana Paviljoen en het Beatrix Paviljoen. Genoeg paviljoenen om van te genieten dus!

Thema weekenden

Bij de Keukenhof worden verschillende weekenden georganiseerd waar een thema aan verbonden zit. Deze thema evenementen zijn geweldig om te bezoeken voor jong en oud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Oud-Hollandse dagen, de Hollandse klanken met dweilorkesten en romantische klassieke muziek tussen de bloemen. Meer informatie over de thema weekenden? Kijk hier voor de activiteiten agenda.

Overnachten bij de Keukenhof

Combineer uw bezoek aan de Keukenhof met een heerlijke hotelovernachting. Van der Valk Hotel Delft-A4 ligt op circa een half uur rijden van de Keukenhof. Daarnaast biedt deze locatie de mogelijkheid om ook een dagje naar het strand. Zo kunt u meerdere uitjes plannen in uw weekendje weg. Na uw sportieve dag langs de tulpenvelden, kunt u heerlijk ontspannen in ons hotel en culinair genieten in ons restaurant VdV Dining. Zien we u snel?