Kids activiteiten

Wist u dat in de omgeving van ons hotel talloze leuke activiteiten te beleven zijn met het hele gezin? Neem uw kinderen er een dagje mee op uit in combinatie met een hotel overnachting bij Van der Valk Hotel Delft-A4. Laat het onvergetelijk worden en laat u ontzorgen!

Madurodam

Altijd al heel Nederland willen ontdekken? Dit kan gewoon in Den Haag! Madurodam is een toeristische attractie die wereldberoemd is om zijn gedetailleerde miniatuurweergaven van Nederlandse steden, gebouwen en landschappen op een schaal van 1:25. Waan je langs de iconische gebouwen van Nederland, zoals het Rijksmuseum, de Domtoren en de Erasmusbrug. Naast de miniatuurweergaven zijn er interactieve tentoonstellingen en attracties, waaronder het waterpark, speelplaatsen en educatieve activiteiten voor de kids. Wek bijvoorbeeld je eigen windenergie op, regel het havenverkeer of spot alle treinen in Nederland. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bezoekers. Het is leuk en leerzaam voor alle leeftijden!

Tickets en openingstijden Madurodam
Het valt perfect te combineren met een hotelovernachting bij Van der Valk Hotel Delft, aangezien het slechts op 20 minuten rijden ligt. Tickets kosten  22,50 per persoon. Het is daarnaast ook mogelijk om een combi ticket voor zowel Madurodam als de Keukenhof te kopen voor 40 euro. Het park op van maandag tot en met zondag geopend van 11:00 tot 17:00. 

Familiepark Drievliet

het perfecte pretpark in de omgeving van Delft voor het perfecte dagje weg met het hele gezin! Het park is opgedeeld in 4 delen, namelijk familie attracties, kinderattracties, thrillattracties en spectaculaire shows. Zo kan je kiezen voor een van de snelle achtbanen, de spanning van het spookmuseum of het prachtige uitzicht vanuit het luchtballonnen rad. Er is voor elk wat wils! Drievliet heeft zijn naam te danken aan de ligging aan een knooppunt van drie kanalen. Het pretpark ligt precies waar de Vliet naar Leiden, de Haagvliet en de Delftse Vliet samenkomen.

Tickets en openingstijdens Drievliet
De tickets van Drievliet kosten €29,50,-. Drievliet heeft wisselende openingstijden. Kijk hier voor het overzicht. Drievliet ligt in de omgeving van Den Haag. Het ligt slechts op 10 minuten rijden van Van der Valk Delft-A4. Het is daarom het perfecte uitje om te combineren met een hotelovernachting. Zo komt u na uw uitje helemaal tot rust en zorgen wij ervoor dat u helemaal wordt ontzorgt!

Partycentrum Knus

Knus ligt in het Delftse Hout, midden in de natuur en toch maar 1 minuten van het historische centrum van Delft. Knus is een leuk horecabedrijf wat vooral bekend staat om zijn feesten, bedrijfsuitjes en buffetten. Daarnaast kan je er tegenwoordig van alles beleven en is dit de bestemming voor het hele gezin! Zo kunnen de kids waterfietsen, bootje varen en spelen in de heerlijke speeltuin. Zomers geniet je bij een van drie terrassen aan het water van een heerlijk drankje of een broodje. Zo kun je terwijl de kinderen spelen als ouders heerlijk genieten. s ’Winters kun je tegen de potkachels aankruipen of schaatsen op de schaatsbaan en genieten van warme chocolademelk met slagroom. Honden zijn altijd welkom, zowel binnen en buiten. Dus ben je nog opzoek naar een leuk uitje waar je een knus gevoel krijgt en waar je met het hele gezin kunt genieten, dan is dit de ideale bestemming.

Openingstijdens Partycentrum Knus
Knus dagelijks geopend van 10:00 tot 17:30. U kunt dit leuke Partycentrum bezoeken tijdens uw overnachting bij Hotel Delft-A4, aangezien het maar op 15 minuten rijden vanaf het hotel ligt.