Bezoek Westland

Meest innovatieve glastuinbouwcluster ter wereld

Westland staat wereldwijd bekend om de kassen, de innovatieve glastuinbouw en de verse groenten, bloemen en planten die hier worden geteeld. Wil je zelf wel eens zien hoe zo'n bloemenzee eruit ziet? Of een echt lekker druifje of tomaatje proeven? Breng een bezoek aan de kassen en maak kennis met de mooiste streekproducten uit Westland!

Strand

De kust en duinen in het Westland liggen in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, namelijk het Nationaal Park Hollandse Duinen. Een natuurgebied voor echte duin- en strandliefhebbers! Voor een dagje weg of een vakantie aan de kust in eigen land, kan je uitstekend terecht in het Westland. Acht kilometer strand, tussen Hoek van Holland en Kijkduin, biedt voor elk wat wils: rust en ruimte, gezellige familiestranden, sportieve groepsactiviteiten en de fantastische leegte van de Zandmotor.

Meer informatie

Westlandse cultuur

Het Westland heeft een rijk cultuuraanbod: van het beste kleine theater van Nederland tot optredens in een kas. En van lokale kunstenaars tot een heel eigen dialect.

Ontdek de uitjes (familie-groepen-individueel)

Wat er allemaal te doen is in Westland? Ontdek het op de website van Bezoek-Westland Homepage | Bezoek Westland (bezoek-westland.nl)