Wellness Suite

Bouwen aan de toekomst

Bij Hotel Delft-A4 zitten we niet stil. Wij bouwen aan de toekomst! Daarom kunt u in de toekomst overnachten in een van onze gloednieuwe suites. De suites worden voorzien van comfort en luxe. Ideaal voor een ontspannen nachtje weg. 

Ontdek de Wellness Suite

Ontdek in de toekomst bijvoorbeeld onze exclusieve Wellness Suite, een perfecte combinatie van luxe en ontspanning. Hier kunt u binnenkort genieten van een heerlijke ruime kamer met diverse wellness faciliteiten. U verblijft in meer dan alleen een hotelkamer met bubbelbad. You name it and we have it. Zo kunt u opwarmen in de tweepersoons sauna en ontspant u onder de grote regendouche. In de Wellness Suite vindt u een eetkamer met bar, waar room dining ook mogelijk is. Vervolgens treft u een sfeervolle woonkamer met een extra grote TV inclusief streaming mogelijkheden zodat u heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast zijn er uiteraard koffie- en thee faciliteiten aanwezig. Het slaapgedeelte beschikt tevens ook over een TV. Zo streamt u uw favoriete serie gewoon vanuit bed. Naast de luxe van de regendouche, de sauna en het bubbelbad op de hotelkamer, geniet u van een prachtig uitzicht over Westland. De Wellness Suite bevindt zich namelijk op de bovenste etage van ons hotel. Een totaalervaring die uw verblijf compleet maakt!

Opleveringsdatum Wellness Suite

Ga voor ultieme luxe en ontspanning bij Hotel Delft-A4. Helaas is de opleveringsdatum nog niet bekend. Wilt u op de hoogte blijven van onze verbouwingsplannen en de verwachte opleveringsdata? Houd deze pagina goed in de gaten of meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Misschien bubbelt u binnenkort wel in deze luxe Wellness Suite, compleet met sauna en bubbelbad in de hotelkamer!

Alvast overnachten bij Hotel Delft-A4? Bekijk hier onze andere luxe uitgeruste hotelkamers. Overnacht bijvoorbeeld in onze comfort of deluxe kamer of ga eropuit met het hele gezin en kies voor de grote familiekamer!