HUUR EEN FIETS

Ontdek de bruisende omgeving van het Van der Valk Hotel Delft A4 per fiets!  Fiets hiermee door polderlandschappen, naar het strand of de stad.

Reguliere fiets
Wilt u heerlijk op eigen kracht de omgeving verkennen? Huur dan een gloednieuwe fiets met versnellingen. De kosten per fiets bedragen € 18,00 per kalenderdag. 

E-bike
Met onze E-Bikes kunt u ongeveer 100 kilometer fietsen! De kosten per e-bike bedragen € 29,50 per kalenderdag. 

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u vooraf uw fiets te reserveren. Onze collega's van de receptie verzorgen dit graag voor u via info@hoteldelft.com

 

Ontdek de omgeving op de fiets

Wist u dat u van vanaf het hotel al met 10 minuten in het natuurgebied Midden-Delfland bent? Ontvlucht de drukte van de stad en ontdek de groene oase met oer-Hollandse landschappen en diverse fiets en wandelroutes. Bij de receptie van Hotel Delft kunt u terecht voor fietsroutes.

Zin om een goed stuk te fietsen? Het strand ligt op minder dan 15 kilometer van het hotel. U fietst met gemak van Delft en al haar bezienswaardigheden, naar het strand van bijvoorbeeld Kijkduin. Kom daar even op adem bij een leuke strandtent voor u uw weg weer vervolgd. Meer kilometers maken op uw gehuurde fiets? Dan is het ook leuk om naar het strand van Hoek van Holland te fietsen en naar de gigantische vrachtschepen te kijken die daar dagelijks voorbij varen.

Ook de stad ligt om de hoek. Met een klein kwartier fietsen op onze snelle fietsen bent u al in het hart van Delft en op 10 kilometer van het hotel zit u al in het centrum van Den Haag, leuk om cultuur te snuiven of om uitgebreid te shoppen. U kunt uw route ook zo samenstellen dat u in 1 dag alle plekken van Delft en omstreken te zien krijgt.