HUUR EEN FIETS

Ontdek de bruisende omgeving van het Van der Valk Hotel Delft A4 per fiets! Bij ons kunt u echte Van der Valk fietsen huren van hoge kwaliteit met meerdere versnellingen. Fiets hiermee door polderlandschappen, naar het strand of de stad. U kunt een fiets met versnelling huren bij de receptie voor slechts € 15 per dag. Mocht u hier nog verdere vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met onze receptie.

Ontdek de omgeving op de fiets

Wist u dat u van vanaf het hotel al met 10 minuten in het natuurgebied Midden-Delfland bent? Ontvlucht de drukte van de stad en ontdek de groene oase met oer-Hollandse landschappen en diverse fiets en wandelroutes. Bij de receptie van Hotel Delft kunt u terecht voor fietsroutes.

Zin om een goed stuk te fietsen? Het strand ligt op minder dan 15 kilometer van het hotel. U fietst met gemak van Delft en al haar bezienswaardigheden, naar het strand van bijvoorbeeld Kijkduin. Kom daar even op adem bij een leuke strandtent voor u uw weg weer vervolgd. Meer kilometers maken op uw gehuurde fiets? Dan is het ook leuk om naar het strand van Hoek van Holland te fietsen en naar de gigantische vrachtschepen te kijken die daar dagelijks voorbij varen.

Ook de stad ligt om de hoek. Met een klein kwartier fietsen op onze snelle Van der Valk fietsen bent u al in het hart van Delft en op 10 kilometer van het hotel zit u al in het centrum van Den Haag, leuk om cultuur te snuiven of om uitgebreid te shoppen. U kunt uw route ook zo samenstellen dat u in 1 dag alle plekken van Delft en omstreken te zien krijgt.

Fietsen stallen

Natuurlijk kunt u ook uw eigen fiets meenemen en deze veilig stallen in onze gratis fietsenstalling. Handig als u de omgeving in meerdere dagen wilt ontdekken of gewoon omdat u liever gebruik maakt van uw eigen fiets. De fietsen die we verhuren vindt u ook in deze fietsenstalling. De sleutel kunt u in ontvangst nemen bij de receptie.