Ontdek de omgeving op de fiets

Wist u dat u van vanaf het hotel al met 10 minuten in het natuurgebied Midden-Delfland bent? Ontvlucht de drukte van de stad en ontdek de groene oase met oer-Hollandse landschappen en diverse fiets en wandelroutes. Bij de receptie van Hotel Delft kunt u terecht voor fietsroutes.

Fiets naar het strand

Zin om een goed stuk te fietsen? Het strand ligt op minder dan 15 kilometer van het hotel. U fietst met gemak van Delft en al haar bezienswaardigheden, naar het strand van bijvoorbeeld Kijkduin. Kom daar even op adem bij een leuke strandtent voor u uw weg weer vervolgd. Meer kilometers maken op uw gehuurde fiets? Dan is het ook leuk om naar het strand van Hoek van Holland te fietsen en naar de gigantische vrachtschepen te kijken die daar dagelijks voorbij varen.

Fiets naar de stad

Ook de stad ligt om de hoek. Met een klein kwartier fietsen op onze snelle fietsen bent u al in het hart van Delft en op 10 kilometer van het hotel zit u al in het centrum van Den Haag, leuk om cultuur te snuiven of om uitgebreid te shoppen. U kunt uw route ook zo samenstellen dat u in 1 dag alle plekken van Delft en omstreken te zien krijgt.

Fiets door het Midden-Delfland

Heerlijk fietsen door de polders met de wind in je rug? Dat kan allemaal vanuit Van der Valk Hotel Delft-A4. Wist je dat je in het Midden-Delfland veel diverse streekproducten aanbiedt en dat je hier doorheen kunt fietsen? Geniet ook thuis van al het lekkers wat deze streek te bieden heeft en ervaar de boodschappenfietsroute. Koop bij lokale boeren en telers uw zuivel, vlees, fruit of groenten. Op zaterdag is alles open! De route is circa 18.5 km. Op zoek naar een langere fietsroute? Kies van oor de Boerenfietsroute tussen Delft en Rotterdam. Deze route is maar liefst 38,5 km. Hier wijzen Boer en boswachter jou de weg op het platteland. Hou je ogen goed open, want misschien spot jij wel een van de velen weidevogels waaronder de Grutto. Kijk hier voor meer informatie over deze twee fietsroutes. Daarnaast kunt op bij de receptie van Hotel Delft terecht voor meer prachtige rustgevende fietsroutes.

Kijk hier voor meer informatie over de fietsroutes. 

Huur een fiets met versnellingen bij onze receptie voor slechts €18,- per dag. Liever een E-bike? Huur deze voor €29,50,- per dag.