Vergaderen in Delft

Meeting & events

Hotel Delft A4 beschikt over 11 multifunctionele vergaderzalen verdeeld over 2 verdiepingen, geïnspireerd door de prachtige omgeving. De vergaderzalen op de eerste verdieping hebben toegang tot de daktuin, hetzij via de zaal, hetzij via de break-out. Vanaf de daktuin is er een prachtig uitzicht over het Midden-Delfland

Komt u voor een congres, bruiloft of ander mooi feest en heeft u een vergader/feestzaal nodig? Ontdek onze verschillende meerdaagse arrangementen. Er kunnen bijeenkomsten gehouden worden tot wel 500 personen. Vraag gerust een offerte aan, het team denkt graag met u mee!   

Bij Van der Valk Hotel Delft A4 is the sky the limit! Samen met uw familie en vrienden kunt u zorgeloos genieten van onze oneindige meetingfaciliteiten. Wij creëren graag onvergetelijke herinneringen samen met u, zo kunt u ook bij ons overnachten als het feest de mogelijkheid heeft tot uitlopen of als u behoefte heeft aan een goede nachtrust! 

Dit gloednieuwe hotel is voorzien van prachtige vergaderruimtes op een unieke locatie. Het is gelegen in het mooie Midden-Delfland en omringd door prachtige natuurgebieden. Overnacht in een van onze comfortabele en luxe kamers en neem plaats in uw meetingzaal. Het heeft een goede bereikbaarheid, in minder dan een uur staat u met uw koffer op Schiphol of/en binnen 15 minuten op Rotterdam-The Hague AirPort.