Vergaderen & Feesten in Delft

Meeting & events

MEETING & EVENTS

Zalenoverzicht

Van der Valk Hotel Delft A4 beschikt over 11 multifunctionele vergaderzalen verdeeld over 2 verdiepingen, geïnspireerd door de prachtige groene omgeving. De vergaderzalen op de eerste verdieping hebben directe toegang tot de daktuin, hetzij via de zaal, hetzij via de break-out ruimte. Vanaf de daktuin is er een prachtig uitzicht over het Midden-Delfland.

Al onze vergaderzalen zijn vernoemd naar oud-kunstenaars. 

EVENEMENTEN, CONGRESSEN, TRAININGEN

Vergaderen in Delft

Komt u voor een bijeenkomst, congres, of een mooi feest en heeft u een geschikte locatie nodig? Onze boardrooms zijn uitermate geschikt voor een kleiner gezelschap (maximaal 14 personen), terwijl onze multi functionele vergaderzalen welke wij met elkaar kunnen koppelen geschikt zijn voor een congres tot wel 350 personen of een feest tot 450 personen. In onze overige vergaderzalen kunnen wij middelgrote groepen faciliteren of kunnen dienen als subzaal. 


Wij bieden al onze vergadergasten gratis parkeren en Wifi aan. 

Recepties, Feesten & Borrels

Particuliere evenementen

Bij Van der Valk Hotel Delft A4 is the sky the limit! Samen met uw familie en vrienden kunt u zorgeloos genieten van onze oneindige faciliteiten. Wij creëren graag onvergetelijke herinneringen samen met u, zo kunt u ook bij ons overnachten als het feest de mogelijkheid heeft tot uitlopen of als u behoefte heeft aan een goede nachtrust! 

Meeting & Events Team

Meeting & Events Team

Unieke events, bijzondere beleving

Heeft u een vraag over het organiseren van uw vergadering, receptie, feest en/of bruiloft? Wij bespreken graag tezamen de mogelijkheden met u. Neem gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via e-mail, wij staan u graag te woord! 

E: sales@hoteldelft.com
T: + 31 (0) 15 820 06 66

Met vriendelijke groet, 

Bianca Nieuwenhuis, Jane Borgman, Meike Beukers & Sandy Volkering 
Afdeling Meeting & Events

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Groen ondernemen

Duurzaam toerisme wordt steeds belangrijker in de reisindustrie. Nu mensen zich steeds bewuster worden van de impact van hun reiskeuzes op het milieu, kiezen ze voor duurzame alternatieven, vooral als het gaat om hun accommodatie en/of vergaderlocaties. Hotel Delft A4 erkent deze belangrijke pijler en speelt in op deze belangrijke trend. 

Kamers

Overnachten

Overnachten in Delft

Na uw bijeenkomst, congres, training of feestelijke bijeenkomst de mogelijkheid hebben om te blijven overnachten? Dit is uiteraard mogelijk in één van onze 142 luxieuze hotelkamers. Hotelgasten maken kosteloos gebruik van onze fitness faciliteiten en kunnen gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Naast onze reguliere parkeerplaatsen bieden wij ook 5 parkeerplaatsen aan voor langere voertuigen en oplaadmogelijkheden voor elektrisch vervoer.

Bekijk hier onze diverse kamertypes. Een groepsreservering is mogelijk vanaf 9 of meer hotelkamers.

Samenwerkingen

Samenwerkingen

Lokaal

Valk Delft maakt graag gebruik van lokale samenwerkingsverbanden. Zo hebben we een mooie samenwerking opgezet met De Tuinderij. De Tuinderij ligt aan de rand van de gemeente Westland, grenzend aan Midden-Delfland. Zij staan garant voor een compleet dagje uit door middel van leuke binnen- en buiten(team)activiteiten. De Tuinderij beschikt over meerdere nostalgische Amerikaanse bussen waarmee ze u ophalen en afzetten bij het hotel. Ideaal in combinatie met uw zakelijk verblijf bij Hotel Delft A4!

Midden-Delfland

Unieke locatie

In de prachtige natuur

Dit gloednieuwe hotel is voorzien van prachtige vergaderruimtes op een unieke locatie. Het is gelegen in het mooie Midden-Delfland en omringd door prachtige natuurgebieden. Overnacht in een van onze comfortabele en luxe kamers en neem plaats in uw meetingzaal. Het heeft een goede bereikbaarheid, in minder dan een uur staat u met uw koffer op Schiphol of/en binnen 15 minuten op Rotterdam-The Hague AirPort.

Burenborrel 2023

Burenborrel 2023

Evenement

Op donderdag 21 september 2023 organiseerden wij de eerste editie van de ‘Burenborrel’. In de aanloop naar het evenement hebben we bij tal van lokale bedrijven een kennismakingspakket afgeleverd met de uitnodiging om elkaar als buren beter te leren kennen. Onder het genot van livemuziek en diverse culinaire versnaperingen hebben wij met veel enthousiasme vele nieuwe buren mogen verwelkomen en rondgeleid in Hotel Delft A4.

Bekijk hier de sfeerimpressies van de afgelopen editie. Bent u er volgend jaar bij?