Ontdek de omgeving van Hotel Delft A4

Stranden in de omgeving Delft

Op zoek naar een hotel met stranden in de buurt? Dan kunt u terecht bij Van der Valk Hotel Delft A4. Er zijn verschillende stranden in de buurt van het hotel waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zon. Na een dag strand kunt u heerlijk bijkomen op de kamer van het hotel. Hieronder vindt u alle informatie over de stranden en het parkeren. Boek snel het strandarrangement en ga genieten van de stranden. 

 

Dagje aan zee

Scheveningen strand

Op slechts 20 minuten rijden van Hotel Delft ligt Scheveningen strand. Dit is een van de populairste stranden van Nederland, in Den Haag, door onder andere de pier met het reuzenrad. De boulevard van Scheveningen strand beschikt over vele restaurants, bars en winkels. Het strand is op verschillende manieren te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Heerlijke stranddag

Hoek van Holland strand

Het Hoek van Holland strand is ook een bekend strand in Nederland, het strand bevindt zich op ongeveer 26 minuten rijden van Van der Valk Hotel Delft. Op het strand in Hoek van Holland kan parkeren op de parkeerplaatsen in de buurt. Het parkeren in Hoek van Holland is gratis. Tegenwoordig kunt u ook gemakkelijk met de metro het strand bereiken. Na een heerlijke dag kunt u uitrusten op de kamer.

Er even op uit

Strand Kijkduin

Een heerlijke plek om te ontspannen is strand Kijkduin, dit strand is rustiger dan Scheveningen en Hoek van Holland. Strand Kijkduin ligt op slechts 17 minuten rijden vanaf Hotel Delft en hier kunt u gemakkelijk dicht bij het strand parkeren. Om de drukte van de auto's te vermijden kunt u ook op de fiets naar het strand, het hotel beschikt over een fietsverhuur. In de strandtenten in Kijkduin kunt u terecht voor heerlijk eten of een drankje in de zon.  

Dagje op het strand

Strand Monster

Op ongeveer 20 minuten rijden van Hotel Delft ligt strand Monster. Dit strand is minder bekend maar even mooi als Scheveningen strand en Hoek van Holland. Als u met de auto komt, kunt u bij strand Monster parkeren op de parkeerplaatsen in de buurt van het strand. Er zijn verschillende strandtenten bij Monster waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje.