Scheveningen strand

In de buurt van Van der Valk hotel Delft zijn verschillende mooie bestemmingen te vinden. Eén van deze bestemmingen is het betoverende Scheveningen strand. Op slechts 20 minuten rijden van ons hotel vindt u dit prachtige stukje kust, in Den Haag. Scheveningen strand is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar zon, zee en ontspanning. U kunt ook in het reuzenrad gaan die op de pier staat.

Strandtenten Scheveningen

Langs het uitgestrekte Scheveningen strand bevinden zich diverse strandtenten die garant staan voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Of u nu zin heeft in een lichte lunch, een uitgebreid diner of gewoon een verfrissend drankje, de strandtenten in Scheveningen bieden voor ieder wat wils. Van sfeervolle beachclubs tot gezellige paviljoens, hier kunt u genieten van heerlijke gerechten met uitzicht op zee. Vergeet vooral niet te proeven van de verse visgerechten die de regio te bieden heeft. De strandtenten in Scheveningen laten u kennismaken met de verrukkelijke smaken van de kust.

Parkeren Scheveningen

Wanneer u een bezoek brengt aan Scheveningen strand, wilt u natuurlijk ook weten hoe het zit met parkeren. Geen zorgen, Scheveningen biedt diverse parkeermogelijkheden om uw verblijf zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Er zijn ruime parkeerterreinen beschikbaar waar u uw auto veilig kunt achterlaten. Houd er wel rekening mee dat parkeren in Scheveningen relatief duur is. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het openbaar vervoer, zoals de tram, die u rechtstreeks naar het strand brengt. U kunt uw auto dan gratis laten staan op de parkeerplaats bij Hotel Delft. Zo kunt u zonder gedoe genieten van uw dag aan zee.

Kortom, Scheveningen strand is een ideale bestemming voor een heerlijk dagje uit. Ontdek de mooie kustplaats, geniet van de diverse strandtenten en maak gebruik van het makkelijk parkeren in Scheveningen. Plan uw bezoek aan Scheveningen strand en boek het strandarrangement bij Van der Valk hotel Delft.

Boek nu het strandarrangement!