Strand Kijkduin

Gelegen op slechts 17 minuten rijden van Van der Valk hotel Delft ligt strand Kijkduin. Dit is een adembenemende kustbestemming waar zon, zee en ontspanning samenkomen. Dit prachtige strand biedt de ideale gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. In vergelijking met de drukkere stranden Scheveningen strand of Hoek van Holland strand, biedt strand Kijkduin rust.

Strandtent Kijkduin

Op strand Kijkduin vindt u diverse strandtenten waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. In de strandtenten van Kijkduin kunt u genieten van een verfrissend drankje, ontspannen lunch of van het mooie uitzicht op zee. Laat u smaakpapillen verwennen terwijl u geniet van de ontspannen sfeer en het uitzicht op het strand. De strandtenten van Kijkduin hebben voor ieder wat wils te bieden, en zijn een perfecte aanvulling van een dagje strand. Na een heerlijk dagje strand kunt u ook dineren in het restaurant van Hotel Delft.

Strand Kijkduin parkeren

Een van de voordelen van strand Kijkduin is de beschikbaarheid van parkeergelegenheid. Geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplaats, want bij strand Kijkduin is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving aanwezig. Bij strand Kijkduin is parkeren niet gratis, de tarieven verschillen. Daarnaast is strand Kijkduin ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Verschillende buslijnen verbinden het strand met nabijgelegen steden en dorpen. U kunt gemakkelijk de bus nemen en genieten van een zorgeloze reis naar het strand.

Kortom, laat u betoveren door de rustige sfeer bij strand Kijkduin. Geniet van een ontspannen dag vol zon, zee en strandplezier. Maak u klaar voor een onvergetelijke strandervaring door nu uw verblijf te boeken bij Van der Valk hotel Delft!

 Boek nu het strandarrangement!