Hotel ABC / Guest directory

Geachte gast,

Van harte welkom in Van der Valk Hotel Delft A4! Wij willen alles in het werk stellen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Hierbij treft u ons Hotel ABC met informatie over het hotel en onze diensten en leuke ‘wist-u-datjes’ over Hotel Delft A4. Indien u nog vragen heeft of andere informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie (toestel 9). Wij wensen u een prettig verblijf toe en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel.

Directie en medewerkers Van der Valk Hotel Delft A4.

Hotel ABC - uw digitale informatiemap

À la carte restaurant: VdV Dining
Geopend voor lunch vanaf 12.00 uur en diner van 17.00 uur tot 21:30 uur. Reserveren kan bij onze receptie medewerkers, toets 9 op uw telefoontoestel in uw kamer.

Aansprakelijkheid
De directie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of vergeten voorwerpen. Wij adviseren u geen waardevolle zaken onbeheerd achter te laten op de kamer.

Adapters
Coming soon

AED
De AED bevindt zich bij de receptie.

Alarm
In geval van nood kunt u contact opnemen met de receptie, toets hiervoor nummer 9 op het telefoontoestel in uw kamer. In het bedrijf is te allen tijde een bedrijfshulpverlener aanwezig. 

Algemene informatie
Bij onze receptie kunt u terecht voor informatie over onze hotelfaciliteiten, diverse uitstapjes in de omgeving, fiets- en wandelroutes, culturele activiteiten, excursiemogelijkheden, kerkdiensten, het bestellen van een taxi, autoverhuur, fotokopieën, printen, computers, adapters, paraplu, wasserij en stomerij, fietsverhuur, fietsenstalling, etc.

Apotheek/Arts
Heeft u tijdens uw verblijf behoefte aan medische zorg, neemt u dan contact op met de receptie.

Babybedjes
Babybedjes kunnen door de receptie voor u verzorgd worden. Hiervoor berekenen wij een toeslag van €15,00. Dit is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Bedden
We hopen dat u geniet van een heerlijke nachtrust. De bedden, kussens en dekbedden zijn te koop via www.valkstore.nl. Slaap lekker!

Bedlinnen
Uw bed wordt iedere dag opgemaakt door de afdeling housekeeping. Om de twee dagen wordt uw bedlinnen verschoond. Indien u dit eerder wenst, vernemen wij dat graag via de receptie (toets 9 op uw hotel telefoontoestel).

Banken
In het centrum van Delft en in de omgeving van Den Hoorn. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de receptie.

Betaalwijzen
Wij accepteren de volgende betaalwijzen:
- Pin (voorkeur)
- Contant (geen vreemde valuta). Er kan tussen 07:00 uur en 23:00 uur contant betaald worden.
- Creditcards (Amex-Visa, Euro/Mastercard/Diners)
- Van der Valk Giftcard

Bij vooruitbetaling is het helaas niet mogelijk om eventuele extra’s op uw kamer te laten boeken. Deze dienen direct betaald te worden. Wel kunnen wij een reservering op uw creditcard maken zodat u bij uitchecken kunt betalen.

Brand/calamiteiten
Wat te doen bij calamiteiten? Bij de hotelkamerdeur hangt een kaart met vluchtwegen in het geval van een calamiteit.

 • Meld de calamiteit zo snel mogelijk bij de receptie 9.
 • Vermeld wie u bent, wat er aan de hand is, waar het is.
 • Sluit deuren en ramen.
 • Druk bij brand de handbrandmelder in (bij misbruik wordt er een bedrag van €250 in rekening gebracht).
 • Blus het vuur met één van de brandblussers die op de gang hangen.

 Gebouw verlaten

 • Verlaat het gebouw volgens de kaart met vluchtwegen die in de gang bij de deur hangt.
 • Maak in geen geval gebruik van de lift. Volg de instructies op die u via de hulpverlener (te herkennen aan een fel gekleurd hesje) worden gegeven.
 • Op de grote parkeerplaats voor het hotel staat een groot Bauhaus bord. Deze zal als verzamelplek dienen tenzij anders wordt aangegeven.

Cameratoezicht
Voor uw en onze veiligheid maken wij gebruik van cameratoezicht.

Centrum
Op 10 minuten rijden vanaf het hotel vindt u het prachtige centrum van Delft en Den-Haag met talloze restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Dieet/Allergieën
Mocht u een dieet of allergie(ën) hebben, kunt u dit bij de receptie (toestel 9) aangeven. Onze keuken kan hier rekening mee houden, mits ruim van te voren aangegeven.

Elektriciteit
De netspanning is 220V. Universele adapters kunt u binnenkort bij de receptie aanschaffen.

Fitness (COMING SOON)
De fitnessruimte is nog in aanbouw en zal spoedig openen op de tweede etage.

Fietsenstalling (COMING SOON)
De fietsenstalling is nog in aanbouw en zal spoedig openen. Tot die tijd kunt u een parkeervak gebruiken op ons parkeerterrein.

Föhn
Op elke kamer is een föhn aanwezig in de lade van uw kledingkast.

Gevonden voorwerpen
U kunt de receptie bellen voor gevonden of verloren voorwerpen. Hotel Delft A4 is niet aansprakelijk voor het verlies van uw persoonlijke eigendommen.

Hotelarrangementen
Al onze arrangementen staan vermeld op onze website https://www.hoteldelft.com/. Een gedeelte van onze arrangementen vindt u terug in het Valk Magazine. Indien u interesse heeft om op de hoogte te worden gehouden van onze acties en arrangementen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Dit kan via de website https://www.hoteldelft.com/nieuwsbrief

Hotelbar: VdV Hotelbar
VdV Hotelbar is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 24.00 uur.

Huisdieren
Huisdieren zijn in de VdV Hotelbar hartstikke welkom. Wij hebben een aantal Deluxe kamers met daktuin beschikbaar waarin huisdieren zijn toegestaan. U dient te allen tijde contact op te nemen met het hotel voordat u komt inchecken met uw huisdier. De kamers waarin huisdieren zijn toegestaan, kunt u alléén op aanvraag bij ons boeken en is pas gegarandeerd wanneer de aanvraag schriftelijk is bevestigd door Van der Valk Hotel Delft A4. Er zijn maximaal 2 huisdieren per (beschikbare) kamer toegestaan en de toeslag is € 15,00 per kamer per nacht. Huisdieren zijn alleen toegstaan op ons terras en in onze hotelbar. Ze zijn niet toegestaan in ons à la carte restaurant VdV Dining.

Huisregels
Om een aangenaam veilig verblijf voor alle gasten te waarborgen, verzoeken wij u zich aan de volgende regels te houden:  

 • Respecteer de nachtrust van de andere gasten.
 • Meer dan 2 personen op de kamer is niet toegestaan. Tenzij het om een familie kamer of 4 persoonskamer gaat.
 • Op de kamers is roken niet toegestaan. Indien u zich hier niet aan houdt zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten van € 250,00 in rekening te brengen. 
 • Het branden van kaarsjes op de kamers is niet toegestaan. 
 • Op de kamers en rond om ons hotel is gebruik van lachgas en/of andere verboden middelen niet toegestaan. Hierop volgt direct verwijdering uit het hotel zonder restitutie.  
 • Het filmen van personeel is niet toegestaan en hiermee schendt u de wet van de privacy.
 • Laat bij vertrek de kamer netjes uiteraard zonder schade achter. 
 • Check out tijd is vóór 11.00 uur.

Directie en management van Van der Valk Hotel Delft A4 verwacht van haar gasten, dat zij zich tijdens het verblijf opstellen met respect voor de overige gasten.  

Ongeoorloofde gedragingen / handelingen zullen leiden tot ontzegging van het hotel en indien van toepassing tot het doen betalen van een schadevergoeding, waarbij de hoofdboeker verantwoordelijk gesteld zal worden.  

Housekeeping
De housekeeping is van 09.00 uur tot 14.00 uur aanwezig. Voor vragen over of aan de housekeeping kunt u contact opnemen met de receptie (toestel 9).

Inchecken
Uw hotelkamer staat op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur tot uw beschikking.

Internet/WiFi
Het gehele pand en terras beschikt over gratis WiFi. Kies hiervoor het netwerk “Hotel Delft A4”. Er is geen wachtwoord nodig.

Invalide toilet
Op de begane grond bevindt zich de invalide toilet. Deze kunt u vinden bij de receptie.

Kamerprijzen
Voor de actuele kamerprijzen kunt u zich wenden tot onze receptie en/of onze website raadplegen www.hoteldelft.com.

Kamerreserveringen
Wanneer u tijdens uw verblijf een kamerreservering wenst te maken voor een volgende overnachting, raden wij u aan om dit een dag voor vertrek aan te geven. Dit voorkomt eventuele wachttijden bij het uitchecken.

Klachten en-of aanmerkingen
Klachten of opmerkingen vernemen wij graag, u kunt deze melden bij onze receptie of via
email: info@hoteldelft.com.

Kluis
Wij adviseren u geen waardevolle spullen onbeheerd achter te laten op uw kamer. U kunt gratis gebruik maken van het kluisje op uw kamer. Het kluisje heeft een cijferslot en de gebruiksaanwijzing vindt u aan de buitenkant van het kluisdeurtje. Wij attenderen u erop dat wij niet aansprakelijk zijn bij verlies of beschadiging van uw bezittingen.

Koelkastje/minibar
Al onze kamers zijn voorzien van een kleine koelkast. De kleine koelkast is leeg en kan vrij worden gebruikt.

Koffie & theefaciliteiten
Alle kamers zijn voorzien van koffie en theefaciliteiten. De housekeeping zal bij gebruik elke dag de voorraad aanvullen. Uw kamer is uitgerust met twee soorten koffie, groen voor Espresso en oranje voor Lungo. De witte cupjes zijn geschikt voor thee.

Kussens en dekens
Indien u meer dekbedden, hoofdkussens of kledinghangers op de kamer wenst, kunt u contact opnemen met de receptie (toestel 9). Uw bed is voorzien met een zacht en een harder kussen.

Late check-out*
Wij bieden de late check out alleen op zondag aan in de comfort kamers (indien beschikbaar) voor een toeslag van € 25,00 heeft u de kamer tot 16:00 uur tot uw beschikking. Mocht u de kamer  tot 18.00 uur willen behouden, berekenen wij een toeslag van € 35,00, op basis van beschikbaarheid. Op de andere overige kamers is de late check out niet beschikbaar.

*Wordt aangeboden (op de zondag, mits beschikbaar) aan onze Loyalty gasten tenzij een boeking met een gereduceerd tarief.

Lunchpakket
Lunchpakketten kunt u een dag van te voren bestellen via onze receptie tot 21.00 uur ’s avonds. Uw lunchpakket bedraagt € 17,50 per persoon.

Nachtportier
De receptie is 24 uur per dag bemand en bereikbaar via toestel 9. Er kan niet contant betaald worden bij onze nachtportier.

Niet storen
Indien u niet gestoord wenst te worden, hangt u het ‘niet storen’ kaartje aan de buitenzijde van de deur. Wanneer het ‘niet storen’ kaartje aan de deur hangt, zal de housekeeping in dit geval niet op uw kamer komen om deze schoon te maken. De housekeeping zal u voorzien met een tasje nieuwe handdoeken en hangt deze aan uw hotelkamerdeur. Housekeeping is echter verplicht om minimaal 3 keer per week uw kamer schoon te maken.

Nooduitgangen
Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven en voorzien van noodverlichting. Voor uw eigen veiligheid adviseren wij u zich bij aankomst te oriënteren zodat u in geval van nood de nooduitgangen weet te vinden. Aan de binnenkant van de deur op uw kamer vindt u tevens een plattegrond met vluchtroute.

Ontbijt
Het ontbijtbuffet wordt van maandag t/m vrijdag geserveerd in ons restaurant van 06.30 uur tot 10.30 uur. Op zaterdag en zondag van 07.00 uur tot 10.30 uur. De kosten bedragen € 17,50 p.p. Voor gasten die niet in ons hotel overnachten bedraagt het ontbijt € 19,50 p.p.

Ontbijt op bed (COMING SOON)

Openbaar vervoer
Bus 37 brengt u van en naar Delft station en de Leyweg in Den Haag. De halte vindt u aan de overkant van de rotonde. De juiste tijden kunt u opvragen bij de receptie of raadpleeg www.9292ov.nl

Parkeren
Parkeren kan gratis naast ons hotel in de daarvoor bestemde parkeervakken. Voor mindervalide gasten zijn aparte parkeerplaatsen. Aan de voorzijde van de hoofdingang van het hotel. Wij verzoeken u vriendelijk de paden vrij te houden in verband met de doorgang van eventuele hulpdiensten.

Receptie
De receptie van ons hotel is 24 uur per dag geopend en bereikbaar via toestel 9.

Roken
Roken is in het gehele pand niet toegestaan. Indien u toch op uw kamer heeft gerookt, zullen wij
€250,00 schoonmaakkosten in rekening brengen.

Roomservice
COMING SOON

Shop
Vind u de kussentjes op de hotelkamers ook zo mooi? Deze zijn vanaf april te koop bij onze receptie.

Sleutelkaart
U wordt vriendelijk verzocht uw sleutelkaart bij vertrek af te geven bij de receptie.

Strijkijzer en strijkplank
Op verzoek brengen wij deze naar uw kamer of kunt u deze ophalen bij de receptie voor gebruik tijdens uw verblijf.

Taxi
Op verzoek kunnen wij een taxi voor u regelen. Informatie is verkrijgbaar bij onze receptie.

Technische Dienst
Indien er eventuele gebreken aan uw kamer zijn, zouden wij het zeer op prijs stellen als u dit meldt bij de receptie.

Telefoon
De receptie is bereikbaar op toestel 9.

Terras en daktuin
COMING SOON

Thermostaat/Airconditioning
De temperatuur in uw kamer kunt u via het thermostaatkastje aan de muur aanpassen.

Toeristenbelasting
Iedere gast die in ons hotel verblijft dient toeristenbelasting te betalen. Dit bedrag is vastgesteld door de Gemeente Midden-Delfland. Van der Valk Hotel Delft A4 draagt deze belasting dan ook af aan de gemeente. De toeristenbelasting bedraagt € 1,25 per persoon per nacht.

Uitchecken
Wij verzoeken u om uw kamer op de dag van vertrek uiterlijk om 11.00 uur met uw bagage te verlaten. Wij stellen het op prijs dat u uw kamersleutel weer bij de receptie inlevert. 

Wasserij/Stomerij (COMING SOON)
U kunt gebruik maken van onze wasserij/stomerijservice. In de kledingkast op uw kamer vindt u hiervoor een waszak en formulier. Graag het formulier invullen en in de waszak doen. U mag de waszak vóór 08:30 uur bij de receptie inleveren.

Wekservice
Indien u gebruik wenst te maken van onze wekservice, kunt u uw kamernummer en wektijd doorgeven aan onze receptie (toestel 9).

Zalen: VdV Meeting & Events
Van der Valk Hotel Delft A4 beschikt over 11 zalen. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en partijen. Deze zullen vanaf medio maart beschikbaar zijn. Mocht u hier vragen over hebben, twijfel dan niet om contact met onze sales afdeling op te nemen. Deze zijn op werkdagen te bereiken op 015-82 00 600 of sales@hoteldelft.com. Of kijk op www.hoteldelft.com/meeting-events/business/zalenoverzicht voor meer informatie.

Wist u dat?

 • Van der Valk Hotel Delft A4 haar deuren heeft geopend op 14 februari 2023?
 • De gevel van het gebouw de verkaveling van het landschap van Midden-Delfland weergeeft? De gevelsteen geeft het land weer, de beplating met de ribbel het water.
 • De kussentjes op uw hotelkamer een knipoog zijn naar Delftsblauw en Vermeer? Hotel Delft A4 heeft een samenwerking met kunstenares Isabelle Torrelle van Meisterwerke. Vanaf april zijn deze kussentjes ook te koop bij de receptie.
 • Dat de kast achter de receptie Delftsblauwe erfstukken van mevrouw C. Van der Valk van de Biltschehoek bevat?
 • Wij een eigen pagina hebben met de leukste vacatures en altijd op zoek zijn naar enthousiaste collega’s? werkenbijhoteldelft.nl
 • VdV ons eigen beeldmerk is naast de bekende toekan? Bij de entree luifel vindt u deze gigantische letters, maar deze ontdekt u ook in de naam van ons restaurant, hotelbar etc. U heeft het vast al geraden. VdV staat voor Van der Valk. 
 • De toekan vroeger als logo is gekozen omdat dit een vrolijke vogel is? De Valk is een roofvogel en dat vond de familie niet passen bij een gastvrijheidsbedrijf.