Hotel ABC

Guest directory

Geachte gast,

Van harte welkom in Van der Valk Hotel Delft A4! Wij willen alles in het werk stellen om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen. Hierbij treft u ons Hotel ABC met informatie over het hotel en onze diensten en leuke ‘wist-u-datjes’ over Hotel Delft A4. Indien u nog vragen heeft of andere informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie (toestel 9). Wij wensen u een heel prettig verblijf toe!

Familie van der Valk en medewerkers Van der Valk Hotel Delft A4.

Belangijk! Onder aan deze pagina vindt u onze huisregels, tevens attenderen wij u er op dat ons gehele hotel rookvrij is. 

 

Dear Guest,

Welcome to Van der Valk Hotel Delft A4! We want to do everything we can to make your stay as pleasant as possible. As a result, Hotel ABC met information about the hotel and once services and fun 'did you know' about Hotel Delft A4. If you have any questions or require other information, please contact our reception (extension 9). We wish you a very pleasant stay!

Family van der Valk in employees Van der Valk Hotel Delft A4.

Important! At the bottom of this page you will find our house rules, we also point out that our entire hotel is non-smoking.

Geopend voor lunch vanaf 11.30 uur en diner van 17.00 uur tot 21:30 uur. Reserveren kan bij onze receptie medewerkers, toets 9 op uw telefoontoestel in uw kamer.

De directie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of vergeten voorwerpen. Wij adviseren u geen waardevolle zaken onbeheerd achter te laten op de kamer.

Adaptors, opladers, oortjes etc zijn te koop bij onze front office.

De AED bevindt zich bij de receptie.

In geval van nood kunt u contact opnemen met de receptie, toets hiervoor nummer 9 op het telefoontoestel in uw kamer. In het bedrijf is te allen tijde een bedrijfshulpverlener aanwezig. 

Bij onze receptie kunt u terecht voor informatie over onze hotelfaciliteiten, diverse uitstapjes in de omgeving, fiets- en wandelroutes, culturele activiteiten, excursiemogelijkheden, het bestellen van een taxi, autoverhuur, fotokopieën, adapters, paraplu, wasserij en stomerij, fietsverhuur, etc.

Heeft u tijdens uw verblijf behoefte aan medische zorg, neemt u dan contact op met de receptie.

Babybedjes kunnen door de receptie voor u verzorgd worden. Hiervoor berekenen wij een toeslag van €20,00. Dit is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

We hopen dat u geniet van een heerlijke nachtrust. De bedden, kussens en dekbedden zijn te koop via Valk Store. Slaap lekker!

Uw bed wordt iedere dag opgemaakt door de afdeling housekeeping. Om de drie dagen wordt uw bedlinnen verschoond. Indien u dit eerder wenst, vernemen wij dat graag via de receptie (toets 9 op uw hotel telefoontoestel).

In het centrum van Delft en in de omgeving van Den Hoorn. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de receptie.

Wij accepteren de volgende betaalwijzen:

 • Pin (voorkeur)
 • Contant (geen vreemde valuta). Er kan tussen 07:00 uur en 23:00 uur contant betaald worden.
 • Creditcards (Amex-Visa, Euro/Mastercard/Diners)
 • Van der Valk Giftcard

Bij vooruitbetaling is het helaas niet mogelijk om eventuele extra’s op uw kamer te laten boeken. Deze dienen direct betaald te worden. Wel kunnen wij een reservering op uw creditcard maken zodat u bij uitchecken kunt betalen.

Bij de hotelkamerdeur hangt een kaart met vluchtwegen in het geval van een calamiteit. 

 • Meld zo snel mogelijk bij de receptie (naam, situatie, locatie)
 • Sluit deuren/ramen
 • Druk brandmelder in (€250 boete bij misbruik)
 • Blus vuur met brandblusser
 • Verlaat gebouw volgens vluchtwegenkaart die bij uw deur hang in de gang (geen lift)
 • Volg inscructies van hulpverleners
 • Verzamel op Bauhaus parkeerplaats.

Voor uw en onze veiligheid maken wij gebruik van cameratoezicht.

Op 10 minuten rijden vanaf het hotel vindt u het prachtige centrum van Delft met talloze restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Mocht u een dieet of allergie(ën) hebben, kunt u dit bij de receptie (toestel 9) aangeven. Onze keuken kan hier rekening mee houden, mits ruim van tevoren aangegeven.

De netspanning is 220V. Universele adapters kunt u binnenkort bij de receptie aanschaffen.

De fitnessruimte is nog in aanbouw en zal spoedig openen op de tweede etage.

De fietsenstalling is nog in aanbouw en zal spoedig openen. Tot die tijd kunt u een parkeervak gebruiken op ons parkeerterrein.

Op elke kamer is een föhn aanwezig in de lade van uw kledingkast.

U kunt de receptie bellen voor gevonden of verloren voorwerpen. Hotel Delft A4 is niet aansprakelijk voor het verlies van uw persoonlijke eigendommen.

Al onze arrangementen staan vermeld op onze website. Een gedeelte van onze arrangementen vindt u terug in het Valk Magazine. Indien u interesse heeft om op de hoogte te worden gehouden van onze acties en arrangementen, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.

VdV Hotelbar is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 24.00 uur.

We hebben enkele Deluxe kamers met daktuin beschikbaar waar huisdieren zijn toegestaan. Neem altijd contact op met het hotel voordat u incheckt met uw huisdier. Kamers kunnen alleen op aanvraag worden geboekt en zijn pas gegarandeerd wanneer Van der Valk Hotel Delft A4 de aanvraag schriftelijk heeft bevestigd. Er zijn 2 huisdieren per kamer toegestaan en de toeslag bedraagt €15,- per kamer per nacht. Huisdieren zijn alleen toegestaan op ons terras en in onze hotelbar, niet in ons restaurant.

De housekeeping is van 09.00 uur tot 14.00 uur aanwezig. Voor vragen over of aan de housekeeping kunt u contact opnemen met de receptie (toestel 9).

Uw hotelkamer staat op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur tot uw beschikking.

Het gehele pand en terras beschikt over gratis WiFi. Kies hiervoor het netwerk “Hotel Delft A4”. Er is geen wachtwoord nodig.

Op de begane grond bevindt zich het invalide toilet. Deze kunt u vinden bij de receptie.

Voor de actuele kamerprijzen kunt u zich wenden tot onze receptie en/of onze website raadplegen.

Wanneer u tijdens uw verblijf een kamerreservering wenst te maken voor een volgende overnachting, raden wij u aan om dit een dag voor vertrek aan te geven. Dit voorkomt eventuele wachttijden bij het uitchecken.

Klachten of opmerkingen vernemen wij graag, u kunt deze melden bij onze receptie of via email: info@hoteldelft.com.

Wij adviseren u geen waardevolle spullen onbeheerd achter te laten op uw kamer. U kunt gratis gebruik maken van het kluisje op uw kamer. Het kluisje heeft een cijferslot en de gebruiksaanwijzing vindt u aan de buitenkant van het kluisdeurtje. Wij attenderen u erop dat wij niet aansprakelijk zijn bij verlies of beschadiging van uw bezittingen.

Al onze kamers zijn voorzien van een kleine koelkast. De kleine koelkast is leeg en kan vrij worden gebruikt.

Alle kamers zijn voorzien van koffie en theefaciliteiten. De housekeeping zal bij gebruik elke dag de voorraad aanvullen. Uw kamer is uitgerust met twee soorten koffie, groen voor Espresso en oranje voor Lungo. De witte cupjes zijn geschikt voor thee.

Indien u meer dekbedden, hoofdkussens of kledinghangers op de kamer wenst, kunt u contact opnemen met de receptie (toestel 9). Uw bed is voorzien met een zacht en een harder kussen.

Wij bieden de late check-out aan op basis van beschikbaarheid. Met uitsluiting van de mindervalidekamers, vierpersoonskamer, familiekamer en daktuinkamers.

De toeslag voor een late check-out bedraagt €10,00 p/u. Voor een toeslag van €25,00 kunt u tot 14.00u gebruik maken van de hotelkamer. Voor elk uur daarna wordt een toeslag van €10,- extra in rekening gebracht is uiterlijk tot 18.00u mogelijk.


*Wordt aangeboden (op zondag, mits beschikbaar) aan Loyalty gasten tenzij het een boeking met een gereduceerd tarief betreft. 

Lunchpakketten kunt u een dag van te voren bestellen via onze receptie tot 21.00 uur ’s avonds. Uw lunchpakket bedraagt € 17,50 per persoon.

De receptie is 24 uur per dag bemand en bereikbaar via toestel 9. Er kan niet contant betaald worden bij onze nachtportier.

Indien u niet gestoord wenst te worden, hangt u het ‘niet storen’ kaartje aan de buitenzijde van de deur. Wanneer het ‘niet storen’ kaartje aan de deur hangt, zal de housekeeping in dit geval niet op uw kamer komen om deze schoon te maken. De housekeeping zal u voorzien met een tasje nieuwe handdoeken en hangt deze aan uw hotelkamerdeur. Housekeeping is echter verplicht om minimaal 3 keer per week uw kamer schoon te maken.

Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven en voorzien van noodverlichting. Voor uw eigen veiligheid adviseren wij u zich bij aankomst te oriënteren zodat u in geval van nood de nooduitgangen weet te vinden. Aan de binnenkant van de deur op uw kamer vindt u tevens een plattegrond met vluchtroute.

Het ontbijtbuffet wordt van maandag t/m vrijdag geserveerd in ons restaurant van 06.30 uur tot 10.30 uur. Op zaterdag en zondag van 07.00 uur tot 10.30 uur. De kosten bedragen € 17,50 p.p. Voor gasten die niet in ons hotel overnachten bedraagt het ontbijt € 19,50 p.p.

Binnenkort is het mogelijk om ontbijt op bed te bestellen.

Bus 37 brengt u van en naar Delft station en de Leyweg in Den Haag. De halte vindt u aan de overkant van de rotonde. De juiste tijden kunt u opvragen bij de receptie of raadpleeg de website van 9292.

Parkeren kan gratis naast ons hotel in de daarvoor bestemde parkeervakken. Voor mindervalide gasten zijn aparte parkeerplaatsen. Aan de voorzijde van de hoofdingang van het hotel. Wij verzoeken u vriendelijk de paden vrij te houden in verband met de doorgang van eventuele hulpdiensten.

De receptie van ons hotel is 24 uur per dag geopend en bereikbaar via toestel 9.

Roken is in het gehele pand niet toegestaan. Indien u toch op uw kamer heeft gerookt, zullen wij €250,- schoonmaakkosten in rekening brengen.

Liever op de kamer dineren? Momenteel bieden wij nog geen roomservice. Externe food-bezorgers zijn niet toegestaan. Bestel pizza en ijs door 9 te toetsen op uw hotelkamertelefoon.

 • Pizza Margherita | Tomaat / kaas / basilicum €10,50 
 • Pizza Salmon | Tomaat / gerookte zalm / rucola / crème fraiche €15,50 
 • Pizza di Parma | Tomaat / coppa di Parma / rucola / crème fraiche €13,50 
 • Ben & Jerry’s ijs : Cookie Dough | Chocolate fudge brownie | Caramel chew chew €7,- 

Vindt u de kussentjes op de hotelkamers ook zo mooi? Deze zijn te koop bij onze receptie.

U wordt vriendelijk verzocht uw sleutelkaart bij vertrek af te geven bij de receptie.

Op verzoek brengen wij deze naar uw kamer of kunt u deze ophalen bij de receptie voor gebruik tijdens uw verblijf.

Op verzoek kunnen wij een taxi voor u regelen. Informatie is verkrijgbaar bij onze receptie.

Indien er eventuele gebreken aan uw kamer zijn, zouden wij het zeer op prijs stellen als u dit meldt bij de receptie.

De receptie is bereikbaar op toestel 9.

Op mooie dagen kunt u genieten op onze bar en restaurantterras. De daktuin is toegankelijk via de fitness. Echter wil u van de zon genieten en bediening? Dan verwelkomen wij u graag op het terras op de begane grond. 

De temperatuur in uw kamer kunt u via het thermostaatkastje aan de muur aanpassen.

Iedere gast die in ons hotel verblijft dient toeristenbelasting te betalen. Dit bedrag is vastgesteld door de Gemeente Midden-Delfland. Van der Valk Hotel Delft A4 draagt deze belasting dan ook af aan de gemeente. De toeristenbelasting bedraagt € 1,25 per persoon per nacht.

Wij verzoeken u om uw kamer op de dag van vertrek uiterlijk om 11.00 uur met uw bagage te verlaten. Wij stellen het op prijs dat u uw kamersleutel weer bij de receptie inlevert.

U kunt gebruik maken van onze wasserij/stomerijservice. In de kledingkast op uw kamer vindt u hiervoor een waszak en formulier. Graag het formulier invullen en in de waszak doen. U mag de waszak vóór 08:30 uur bij de receptie inleveren.

Indien u gebruik wenst te maken van onze wekservice, kunt u uw kamernummer en wektijd doorgeven aan onze receptie (toestel 9).

Van der Valk Hotel Delft A4 beschikt over 11 zalen. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor het organiseren van vergaderingen, bijeenkomsten, feesten en partijen. Deze zullen vanaf medio maart beschikbaar zijn. Mocht u hier vragen over hebben, twijfel dan niet om contact met onze sales afdeling op te nemen. Deze zijn op werkdagen te bereiken op 015-82 00 600 of via sales@hoteldelft.com. Of kijk op onze zalenoverzicht voor meer informatie.

 • Respecteer de nachtrust van andere gasten.
 • Maximaal twee personen per kamer, tenzij het een familiekamer of kamer voor vier personen betreft.
 • Roken is verboden op de kamers, boete €250,-.
 • Kaarsen branden op de kamers is verboden.
 • Lachgas en andere verboden middelen zijn verboden. Overtreders worden direct zonder restitutie uit het hotel verwijderd. Inbeslagname boete, €150,- per tank. 
 • Filmen van personeel is verboden en schendt de privacywet.
 • Laat de kamer netjes en zonder schade achter.
 • Uitchecktijd is vóór 11.00 uur.

Directie en management van Van der Valk Hotel Delft A4 verwacht van haar gasten, dat zij zich tijdens het verblijf opstellen met respect voor de overige gasten.   

Ongeoorloofde gedragingen / handelingen zullen leiden tot ontzegging van het hotel en indien van toepassing tot het doen betalen van een schadevergoeding, waarbij de hoofdboeker verantwoordelijk gesteld zal worden.   

Wist u dat?

Weetjes

 • Van der Valk Hotel Delft A4 opende op 14 februari 2023 haar deuren.
 • De gevel van het gebouw weerspiegelt het landschap van Midden-Delfland, met een gevelsteen die het land weergeeft en beplating met ribbels die het water symboliseren.
 • De kussentjes op de hotelkamer knipogen naar Delftsblauw en Vermeer en zijn ontworpen door kunstenares Isabelle Torrelle van Meisterwerke. De kussentjes zijn te koop bij de receptie voor 105,00 EUR per stuk. 

Wist u dat?

Extra weetjes

 • De kast achter de receptie bevat Delftsblauwe erfstukken van mevrouw C. Van der Valk van de Biltschehoek.
 • Bekijk onze vacatures op werkenbijhoteldelft.nl, we zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's.
 • VdV is ons eigen beeldmerk, naast de toekan. U vindt de gigantische letters bij de entree luifel en in de namen van ons restaurant en hotelbar.
 • De toekan is gekozen als logo omdat het een vrolijke vogel is, terwijl de valk als roofvogel niet passend werd gevonden voor een gastvrijheidsbedrijf.