Bouwen aan de toekomst

22 oktober 2021
We hebben onze eerste medewerker mogen toevoegen aan ons opstart team. Daarnaast hebben we ook op Social Media onze Technische Dienst en Finance medewerker voorgesteld. Nieuwsgierig om ook bij ons te komen werken? Kijk snel op onze vacature website.

10 december 2021
Het hoog(s)te punt is bereikt! Samen met de mannen van Tersteege Bouw Vastgoed BV is het hoogste element geplaatst. De beste manier om dit moment vast te leggen en te vieren is met een pannenbiertje en een heerlijke puntzak friet en lokale bitterballen van Bavette Restaurant.

12 mei 2021
Eerste paal is geslagen voor Van der Valk Delft A4. Aangezien het door de Corona maatregelen niet mogelijk was om een groot feest/borrelmoment te organiseren was er een "Eerste paal drive-in" georganiseerd. Hierbij was een select gezelschap uitgenodigd die feestelijk onthaald zijn door "Peter de Bouwvakker" en zij ontvingen een heerlijke borrelbox om van te kunnnen genieten in de auto. Met als klap op de vuurpijl/heipaal een feestje met een DJ: alle hotels hadden eenzelfde FM-frequentie aanstaan zodat zij konden luisteren naar de tunes die vanuit de DJ Volkswagenbus werden afgespeeld. Kortom een geslaagde dag!