Ontdek onze prachtige veelzijdige hotelbar Bloom!

Welkom bij Bar Bloom! Van koffie tot cocktail. Start de dag met een vers kopje koffie en een heerlijk ontbijtgerechtje van onze hotelbarkaart. Of ga voor een gebakje van onze lokale bakker. Lekker lunchen, borrelen en dineren doe je hier uiteraard ook. 

Bar Bloom geeft een knipoog naar de omgeving

Waarom de naam Bloom? Dit is een knipoog naar het mooie groene Midden-Delfland waar de natuur centraal staat, de natuur halen wij conceptmatig terug naar onze Hotelbar. Overal in de bar kun je zomaar verrast worden met een Bloom. 

Doe een dansje in bar Bloom

We serveren heerlijke wijnen per glas en in de late uurtjes kunt u een dansje doen in Bar Bloom en maken we graag een mooie cocktail voor u. Hou onze agenda in de gaten voor special-evenings. In de weekenden zal er regelmatig live-muziek of een DJ spelen, dus vraag gerust een plaatje aan.

De leukste bar van Delft

Met een wisseltap, een prachtige wijnkaart waar u tegen zegt en een mooi assortiment aan verfrissende cocktails kunt u zich prima hier een middag/avond vermaken. Heeft u meer behoefte aan een heerlijk warm kopje koffie/thee of sapje? Ook dit is mogelijk bij hotelbar Bloom. Wat maakt hotelbar Bloom de leukste bar van Delft? Naast de seizoensgerichte menukaart, huiselijke sfeer en unieke service zorgt hotelbar Bloom voor een unieke ervaring. Het is de ultieme hotspot in Delft om samen met uw gezelschap een middag te spenderen en de omgeving te verkennen. Huur een fiets, boek een spontane overnachting en laat u inspireren door het Midden Delfland. Kom de hotelbar ontdekken en let your heart bloom!