Hoera, wij bestaan 1 jaar!

Vier ons jubileum bij Van der Valk Hotel Delft-A4

Hoera, wij bestaan 1 jaar!

Feest arrangement

Ontdek Van der Valk Hotel Delft-A4, de sinds 14 februari 2023 geopende Toekan gelegen in het groene Midden-Delfland. Het jubileum arrangement is inclusief overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en een glas bubbels bij ontvangst. Op deze manier luidt u uw overnachting/weekend weg feestelijk in en kan het genieten echt beginnen met uw gezelschap! Klik voor meer informatie over die arrangement op de onderstaande link. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en ons 1-jarig jubileum te vieren!

Hoera, wij bestaan 1 jaar!

Jubileum menu

Om ons 1-jarig jubileum te vieren bieden wij een speciaal jubileum menu aan. Dit menu is met liefde samengesteld om u een onvergetelijk ervaring te geven bij Van der Valk Delft-A4. Bekijk hieronder het speciaal samengestelde menu!

Hoera, wij bestaan 1 jaar!

Ontzettend bedankt!

Wij bedanken iedereen die ons afgelopen jaar heeft gesteund. Familie, vrienden en natuurlijk ons team. Zonder deze club mensen hadden wij onze droom nooit waar kunnen maken. Jullie zijn onmisbaar geweest!

Ook spreken we grote dank uit aan onze gasten, die ons het vertouwen hebben gegeven om bij ons te verblijven. Door uw komst is het eerste jaar van Hotel Delft-A4 een succes geworden!

Ontzettend bedankt, we kijken uit naar de komende mooie jaren!

Rob & Magchelina van der Valk