High Tea bij Hotel Delft A4

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of bent u gewoon op zoek naar een leuk uitje met familie, vrienden of collega’s? Denk dan eens aan een High tea bij Hotel Delft A4. Geniet van de zoete en hartige lekkernijen onder het genot van heerlijke onbeperkt kopjes thee van Puritea.

Een enkel lekker hartig hapje en vooral heel veel heerlijke zoete lekkernijen naar invulling van onze chef. Natuurlijk ontbreken ook onze de welbekende Scones met clotted cream en jam niet. Gezellig gepresenteerd op een etagère voor een gezellige Afternoontea met vrienden, familie en/of collega's. 

Op zomerse dagen boven de 25 graden serveren wij huisgemaakte koude Ice tea en bieden wij u de mogelijkheid om de High tea buiten op het terras te nuttigen.

Thema 
Heeft u een speciale gelegenheid te vieren? Overweeg zeker ons speciale thema arrangement voor extra bijzondere dagen zoals een verjaardag, babyshower en/of gender reveal. Voor een supplement á €5 per persoon verzorgen wij dat de hapjes deels ook in roze en/of blauw thema worden geserveerd. De High tea nog feestelijker maken? Wij schenken graag een feestelijk glas prosecco bij aankomst à € 5,00 per glas.

Tarief 
Reguliere High Tea à € 32,50 per persoon
Thema High Tea à € 37,50 per persoon
Kinderen tot 4 jaar zijn kosteloos, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar rekenen wij de helft van de kosten à €16,25 per kind. 

Reserveren? 
Onze High tea is dagelijks mogelijk* tussen 14:00u en 16:00u, heeft een duur van 2 uur en is te reserveren vanaf 18 personen in ons restaurant. Bij groepen vanaf 35 personen of meer kunnen wij een aparte ruimte selecteren op de eerste etage van ons hotel.

* met uitzondering van feestdagen

De High tea is uitsluitend vooraf te reserveren via onze Meeting & Events afdeling, per email naar sales@hoteldelft.com, telefonisch via +31 (0) 15 820 06 66 of klik op onderstaande button.

Reserveren

Dieetwensen
Uiteraard houden we rekening met dieetwensen en allergieën, geef dit bij de reservering alvast door zodat wij de juiste voorbereidingen kunnen treffen. Bovenstaande items betreffen een indicatie van de te serveren gerechten, onze chef kan ieder te allen tijde van afwijken.

Annuleringsvoorwaarden 
Kosteloos annuleren is mogelijk tot maximaal 48 uur voor aanvangstijd van de reservering. Bij annuleringen of wijzigingen na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Indien u voor een groep heeft gereserveerd (+35 personen) is annuleren enkel mogelijk op basis van de reguliere UVH voorwaarden. Bij annuleringen of wijzigingen na dit tijdstip of in geval van no show brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Bij het reserveren wordt een volledige aanbetaling gevraagd.