Proefslapen

Wegens succes hebben we de proefslaap-actie verlengd! 

Wilt u als allereerste ons nieuwe hotel ontdekken en uitproberen? Dan hebben wij groot nieuws voor u!

Wij organiseren namelijk een proefslaapactie, waarbij we 15 proefslapers uitnodigen die ons hotel mogen komen uitproberen.

Vanaf 12 januari kunt u zich inschrijven voor deze actie en vanaf 18 januari zullen de eerste proefslapers bekend worden gemaakt. Naast de eerste winnaars welke op 18 januari bekend gemaakt worden, zullen wij nog een aantal extra proefslapers blij maken. De actie loopt t/m 3 februari 2023!

Wat moet u doen?

  1. Like onze Facebook en Instagram pagina - Deel dit bericht
  2. Tag ons en degene met wie u een nachtje bij ons wilt komen proefslapen
  3. Schrijf uzelf in onderaan deze pagina!

Namens het team van Van der Valk Hotel Delft A4 wensen wij u veel succes!

Hoe maken wij de winnaars bekend?
De eerste winnaars worden vanaf 18 januari bekendgemaakt. Dit zal gebeuren onder aan deze pagina. Deze namen komen ook terug op onze Social Media kanalen. Aanvullende informatie voor de winnaars wordt verstrekt aan de gelukkigen.

Wat bieden wij u aan:
Wij bieden u één overnachting inclusief ontbijt en toeristenbelasting voor twee personen aan op een van de luxe kamers van Van der Valk Hotel Delft A4. Houd er rekening mee dat extra kosten zoals eventuele restaurant- of hotelbarkosten en kosten voor een boeking van meer dan twee personen niet inbegrepen zijn en volledig voor eigen rekening zullen zijn.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:
Wij zullen u op een later tijdstip informeren wanneer wij onze winnaars verwelkomen en hoe u kunt boeken. Wij ontvangen u een aantal dagen voor de opening, zodat u de primeur heeft om bij ons te overnachten en dus één van onze allereerste gasten te zijn. Na het verstrijken van deze datum is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de proefslaapactie. Wij hanteren een maximum aantal kamers per dag. Hierdoor kan het zijn dat uw gewenste datum niet meer beschikbaar zal zijn. Wij vragen u in dit geval een keuze te maken uit één van de alternatieve data. Daarnaast dient de reservering op naam te staan van de winnaar van de proefslaapactie en kan deze prijs niet worden doorgegeven/verkocht aan derden. Wij zullen u daarom bij het inchecken vragen om een geldig legitimatiebewijs.

Wat verwachten wij van u:
Omdat wij erg benieuwd zijn naar uw mening en feedback, bent u tijdens uw verblijf op een bijzondere missie: genieten in ons hotel terwijl u het test! Ons hotel verkeert in de openingsfase. Daarom verzoeken wij u om als één van de eerste gasten uw feedback m.b.t. de service, kwaliteit en faciliteiten persoonlijk met ons te delen. Na afloop van uw verblijf vragen we u daarom een enquête in te vullen. Op deze manier kunnen wij gericht aan de slag met uw feedback. Daarnaast zouden wij het leuk vinden als u uw unieke ervaring als proefslaper met uw vrienden en familie én op social media deelt. Vergeet @Vandervalkdelfta4 niet te taggen op social media en/of gebruik #vdvdelfta4.

De winnaars van week 1 zijn:

1. Lenneke van Vliet-Verbeek
2. Arie Plugge
3. Whitney Mellanie
4. Marcel van Ruijven
5. Christel Verhagen
De winnaars van week 2 zijn:
1. Bea Ambergen
2. Marjanne Zuijderwijk
3. Babette van der Spoel
4. Charmaine Kleberg
5. Saskia van der Zeijden
Van harte gefeliciteerd! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op per e-mail om de reservering te maken.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Aanmelden proefslapen


Verplicht veld